Facebook Pixel ΑΕΚ: Αυτά τα δεδομένα στο μεταγραφικό παζάρι για ΑΕΚ - Τόσες κινήσεις θα κάνει - Τι ισχύει με Τζαβέλλα
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 22:05:00

Αυτά τα δεδομένα στο μεταγραφικό παζάρι για ΑΕΚ - Τόσες κινήσεις θα κάνει - Τι ισχύει με Τζαβέλλα

Sportdog Team
Αυτά τα δεδομένα στο μεταγραφικό παζάρι για ΑΕΚ - Τόσες κινήσεις θα κάνει - Τι ισχύει με Τζαβέλλα

Η Ένωση έχει ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να ενισχυθεί ενόψει νέας σεζόν και ο Ματίας Αλμέιδα έχει αποφασίσει το πόσους παίκτες χρειάζεται.

ΑΕΚ: Για τα μεταγραφικά της Ένωσης ενόψει του καλοκαιριού αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι στην ομάδα δεν υπάρχει βιασύνη σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό της.

«Οι άλλες ομάδες είναι στη θέση που βρισκόταν η ΑΕΚ πέρσι και-κακά τα ψέματα-η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη επιλογή για παίκτες υψηλού επιπέδου τον Ιούνιο. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει μια περίπου έτοιμη ομάδα για τα προκριματικά και ψάχνει 3-4 μεταγραφές που θα την ανεβάσουν κι άλλο ποιοτικά. Δεν είναι εύκολο να βρεθούν, ειδικά τώρα, αλλά υπάρχει υπομονή και χρόνος. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για μεταγραφή και θα μου έκανε αίσθηση αν γινόταν κάτι τόσο άμεσα», τόνισε.

Την ίδια στιγμή ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΑΕΚ μίλησε για πρόκληση που αντιμετωπίζει τη νέα σεζόν ο Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά και για τον Σιμάνσκι και το γεγονός ότι είναι ευτυχισμένος στην ομάδα, ενώ σε ερώτηση για το μέλλον του Γιώργου Τζαβέλλα σημείωσε πως το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει, παρά να παραμείνει.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags