Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δίνει απαντήσεις για τον νέο ΠΑΟΚ παλαίμαχος της ομάδας - Έτσι παίρνει πρωτάθλημα - Ατάκες για Τζίμα, Ντέλια
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 11:44:00

Δίνει απαντήσεις για τον νέο ΠΑΟΚ παλαίμαχος της ομάδας - Έτσι παίρνει πρωτάθλημα - Ατάκες για Τζίμα, Ντέλια

Sportdog Team
Δίνει απαντήσεις για τον νέο ΠΑΟΚ παλαίμαχος της ομάδας - Έτσι παίρνει πρωτάθλημα - Ατάκες για Τζίμα, Ντέλια

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους.

Νίκος Ουσταμπασίδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ς μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να μπει ξανά σε τροχιά τίτλων. «Η δουλειά ενός προπονητή δεν είναι να ασχολείται με τα οικονομικά σκέλη. Μου κάνει εντύπωση πώς ο Μπράντον ζητάει διπλάσια χωρίς η ομάδα να έχει πετύχει κάποιον μεγάλο στόχο. Το θεωρώ υπερβολικό να ζητάει τόσα. Το έχουν κάνει και άλλοι στο παρελθόν και μετά πήγαν σε ομάδες με λιγότερα λεφτά».

«Μία λογική αύξηση, μέχρις εκεί. Ήρθε πέρσι στον ΠΑΟΚ και μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, με τη σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά που έχει. Για μένα για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα χρειάζεται παίκτες με ακόμη καλύτερα ποδοσφαιρικά στοιχεία από του Μπράντον Τόμας.

Βλέπουμε τις άλλες ομάδες να είναι ενισχυμένες. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 4ος και πρέπει να κάνει καλό μεταγραφικό σχεδιασμό και μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στους τίτλους. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του όλο το διάστημα, τεχνικός διευθυντής και προπονητής δεν άλλαξαν, έπρεπε να έχει κλείσει ήδη τους μεταγραφικούς του στόχους γιατί μπαίνει και γρήγορα στα ευρωπαϊκά ματς. Δεν είναι, βέβαια, ποδοσφαιρικό να πηγαίνεις με πολλούς νέους παίκτες σε αυτά τα παιχνίδια. Χρειάζονται ποιοτικές μεταγραφές.

Είναι σημαντικό να στηριχθούν τα νέα παιδιά, να γίνει καλύτερη διαχείριση του Κωνσταντέλια και να χρησιμοποιηθεί ο Τζίμας. Πιστεύω σε αυτόν τον παίκτη. Μεταγραφικά, προτεραιότητα πρέπει να είναι οι χαφ με ενέργεια και αθλητικά στοιχεία. Πιθανόν να θέλει και κάποιες προσθήκες στα άκρα και έναν στόπερ με εμπειρίες και παραστάσεις».

Για το αν δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και του χρόνου: «Πάντα ο πρωταθλητής έχει ένα αβαντάζ. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την δίκαιη επικράτηση της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός έφερε έναν τεχνικό διευθυντή και κινείται διαφορετικά. Πάντα φέρνει παίκτες και δίνει χρήματα. Ο Παναθηναϊκός έχει τον κορμό και την ησυχία με τον προπονητή και θα κινηθεί σε ποιοτικές λύσεις. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός χρειάζονται ποιότητα».

Για την παρουσία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Τα προηγούμενα χρόνια σπείραμε ότι θερίσαμε. Πέρσι είδαμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και οι ομάδες δείχνουν ότι στο Γιουρόπα και στο Κόνφερενς έχουν καλές πιθανότητες, αρκεί να μην διαλυθούν. Πρέπει να μπαίνουν σε αυτά τα παιχνίδια με τον περσινό κορμό», είπε ο Νίκος Ουσταμπασίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε... νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός - "Μπακ που παίζει εξτρέμ - Δίνει το 110% - Ψημένος με μεγάλες ομάδες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags