Facebook Pixel Super League: Στον τελικό της Super League Κ17 o ΠΑΟΚ - Πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στον Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 22:13:00

Στον τελικό της Super League Κ17 o ΠΑΟΚ - Πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στον Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στην κατηγορία Κ17 της Super League θα έχει ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-0 επί της ΑΕΚ στον ημιτελικό του Πανθεσσαλικού σταδίου.
 

Super League: Σ' ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες μεταξύ των δύο παικτών και λίγες φάσεις, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να βρει δίχτυα στο 57' όταν ο Τσομπάνης εκτέλεσε κόρνερ από τ' αριστερά και ο Καλαϊτζίδης με κεφαλιά νίκησε τον Αναργύρου για το 1-0.

Το σύνολο του Πέτρου Τσιαπακίδη είχε τις καλύτερες ευκαιρίες του ματς αλλά ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» φώναξε «παρών» όσες φορές χρειάστηκε κρατώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. 

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπούσιου στο 74' με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο ενώ είχαν ευκαιρία στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Ζούλια να μην ανησυχεί τον Μπελερή που μπλόκαρε τη μπάλα.

Σημειώνεται πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον ΠΑΟΚ των τεσσάρων κατακτήσεων να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (σ.σ απέκλεισε νωρίτερα σήμερα τον Άρη με 2-0) των έξι τροπαίων.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags