Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν παρατάει το θέμα Πινέδα η ΑΕΚ - Σκληρή... μάχη - Έτοιμος για υπέρβαση ο Μελισσανίδης
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 00:45:00

Δεν παρατάει το θέμα Πινέδα η ΑΕΚ - Σκληρή... μάχη - Έτοιμος για υπέρβαση ο Μελισσανίδης

Sportdog Team
Δεν παρατάει το θέμα Πινέδα η ΑΕΚ - Σκληρή... μάχη - Έτοιμος για υπέρβαση ο Μελισσανίδης

Η Ένωση συνεχίζει να ενεργεί ψύχραιμα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, με το βασικό θέμα να είναι η παραμονή του Μεξικανού άσου στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

ΑΕΚ: Για τα τελευταία νέα της Ένωσης στα μεταγραφικά και συγκεκριμένα για το ζήτημα με τον Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, τονίζοντας πως η ομάδα θα δώσει... μάχη για να τον κρατήσει στο ρόστερ, ενώ όπως σημείωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είναι «διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, στα πλαίσια του εφικτού για ελληνική ομάδα».

«Οι επαφές είναι σε εξέλιξη από τη Δευτέρα. Ο Πινέδα είναι πολύ θετικός, προκειμένου να μείνει στην Αθήνα. Με αυτά, που έχει ρίξει η Θέλτα στο τραπέζι του, προτιμάει την ΑΕΚ, αλλά δεν αποφασίζει αυτός. Να σημειωθεί, επίσης, ότι στη Θέλτα δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση από άλλη ισπανική ομάδα, ενώ ο Πινέδα θέλει να πάει στο Μεξικό αρκετά μεγαλύτερος. Θέλει να παίξει Champions League και σίγουρα Ευρώπη. Αν δεν βρεθεί λύση, πάντως, μπορεί να τραβήξει και άλλο, όπως έγινε με τον Αραούχο. Μπορεί να πάει εκεί, να ξεκινήσει προετοιμασία και να επανέλθει το θέμα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η ΑΕΚ κρατάει χαμηλούς τόνους, είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Ολυμπιακό: "Να ετοιμάζεστε για του χρόνου - Ούτε ημίχρονο... - Όνειρο πάλι οι δυναστείες"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags