Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά τα δεδομένα για Μπράντον στον ΠΑΟΚ - Θέλει... χρυσάφι ο Ισπανός - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 13:12:00

Αυτά τα δεδομένα για Μπράντον στον ΠΑΟΚ - Θέλει... χρυσάφι ο Ισπανός - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Αυτά τα δεδομένα για Μπράντον στον ΠΑΟΚ - Θέλει... χρυσάφι ο Ισπανός - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου

Ο Μπράντον Τόμας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην πατρίδα του, την Μαγιόρκα περιμένοντας στο ακουστικό του για τον αν ο ΠΑΟΚ τον καλέσει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον Τόμας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην πατρίδα του, την Μαγιόρκα περιμένοντας στο ακουστικό του για τον αν ο ΠΑΟΚ τον καλέσει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η αλήθεια είναι ότι καθαρός υποστηρικτής της παραμονής του είναι μόνο ο Μπότο και για να μπορέσει να πάρει και άλλους με το μέρος του θα πρέπει να αλλάξουν κάποια δεδομένα. Πρώτο και σημαντικότερο: να ρίξει τις απαιτήσεις του που ήταν πολύ μεγάλες.

Στις αρχικές συζητήσεις, ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε περίπου 850 χιλιάδες ευρώ για την επόμενη σεζόν (από τις 450 χιλιάδες που έπαιρνε φέτος), απαίτηση που κρίθηκε υπερβολική και μάλιστα βρήκε αντίθετους και κάποιους μέσα στο στενό περιβάλλον του. Ορισμένοι από αυτούς του επεσήμαναν ότι αυτά τα χρήματα δεν θα τα πάρει ούτε στο εξωτερικό. Ο Τόμας που δείχνει ξεκάθαρα ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, άλλαξε στάση κυρίως μετά τον τελικό Κυπέλλου, στον οποίο πόνταρε να προσθέσει κάποιο ακόμη στα 12 γκολ που σημείωσε φέτος και συνδυάζοντάς με την κατάκτηση του τροπαίου να έχει ένα διαπραγματευτικό ατού. Πλέον, εμφανίζεται πολύ διαλλακτικός στο οικονομικό σκέλος, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι αυτό από μόνο του αρκεί για να ξεκλειδώσει η παραμονή του στον Δικέφαλο.

Θα εξαρτηθεί από το αν ο ΠΑΟΚ έχει βρει άλλη αξιόλογη περίπτωση για δεύτερο φορ και αν έχει καλύψει στον σωστό χρόνο την θέση του βασικού επιθετικού. Πάντως, στο ζύγι του Λουτσέσκου-αν τελικά φτάσει να επιλέξει μεταξύ Κρμέντσικ ή Μπράντον-ο Ισπανός έχει ένα ατού και αυτό είναι ότι έχει δουλέψει μία χρονιά πάνω στην φιλοσοφία του Ρουμάνου τεχνικού και άρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Και για τους αγώνες των προκριματικών του Conference, αυτό μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγέτης 4.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Η πρώτη μεταγραφή Κορδόν δεν είναι φορ - "Κλοπή από τα χέρια" της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags