Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρέχουν" για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - Αυτή η θέση που ενισχύεται - Στόχος παίκτης από ομάδα της SL
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 14:21:00

"Τρέχουν" για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - Αυτή η θέση που ενισχύεται - Στόχος παίκτης από ομάδα της SL

Sportdog Team
"Τρέχουν" για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - Αυτή η θέση που ενισχύεται - Στόχος παίκτης από ομάδα της SL

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μέσα στις επόμενες ημέρες τη μεταγραφή του Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», και πλέον στρέφει την προσοχή του στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μέσα στις επόμενες ημέρες τη μεταγραφή του Φιλίπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», και πλέον στρέφει την προσοχή του στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του, όπου θα χρειαστεί δύο προσθήκες, δεδομένου ότι, μετά τον Σάρλια, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει κι ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Αφού έκλεισαν το «μέτωπο» του αριστερού μπακ με την επικείμενη απόκτηση του 31χρονου διεθνούς Σέρβου άσου, οι «πράσινοι» επικεντρώνονται στο θέμα του στόπερ, έχοντας ήδη «τσεκάρει» αρκετές περιπτώσεις τόσο για τον κεντρικό αμυντικό «πρώτης γραμμής», ο οποίος θα αποκτηθεί για να δημιουργήσει μία δυνατή τριάδα με τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, όσο και για τον δεύτερο στόπερ που θα αποτελεί εναλλακτική επιλογή.

Εκτός από την αγορά του εξωτερικού, στο «τριφύλλι» ασχολούνται και με παίκτες απ' το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί έχουν ξεχωρίσει τον Αργεντινό Ροντρίγο Εραμούσπε του ΠΑΣ Γιάννινα (33 ετών, συμβόλαιο έως το 2025), ενώ στις περιπτώσεις που εξετάζονται με ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό είναι και ο Φαμπιάνο Λέισμαν του Άρη.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έως το καλοκαίρι του 2024 κι έχει πραγματοποιήσει δύο πολύ «γεμάτες» και καλές σεζόν με τη φανέλα του Άρη. Φέτος αγωνίστηκε σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και το όνομά του είναι σ' αυτά που «τσεκάρουν» στο «τριφύλλι», έχοντας θέσει ως επόμενη προτεραιότητά τους την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τεράστιο πρόβλημα του Ολυμπιακού στους τελικούς - "Αυτοκαλάθι" Μπαρτζώκα - Απογοήτευση με... 2/20!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags