Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίκαελ Ολούνγκα: "Κανονιέρης 9 εκατ. για αντι-Μπακαμπού - Μαζί με Κρέσπο και Σεμέδο - Ψηλός, δυνατός με 29 γκολ τη σεζόν"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 14:09:00

"Κανονιέρης 9 εκατ. για αντι-Μπακαμπού - Μαζί με Κρέσπο και Σεμέδο - Ψηλός, δυνατός με 29 γκολ τη σεζόν"!

του Γιώργου Κτενά
"Κανονιέρης 9 εκατ. για αντι-Μπακαμπού - Μαζί με Κρέσπο και Σεμέδο - Ψηλός, δυνατός με 29 γκολ τη σεζόν"!

"Δεν μπορούσε να τον πληρώσει άλλη ελληνική ομάδα"! Μία ιδιαίτερη περίπτωση επιθετικού σκανάρουν στο Λιμάνι, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που λείπουν από τη γραμμή κρούσης των Πειραιωτών. Οι σεζόν εκτός Ευρώπης και η παρουσία του σε Κατάρ και Ιαπωνία.

Ολυμπιακός - Μίκαελ Ολούνγκα: Καινούργιο όνομα στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, καθώς ο 29χρονος επιθετικός τα πηγαίνει εξαιρετικά στο αραβικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ.

Το sportdog απευθύνθηκε στον πλέον υπεύθυνο, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιώρη που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο σε αυτές τις χώρες, προκειμένου να μάθουμε τι ισχύει με την περίπτωσή του.

"27 και 28 γκολ στην Ιαπωνία - Είχε γραφετί και για τον Άρη - Κανονιέρης"

"Αρχικά δεν ξέρω αν όντως ισχύει, γιατί θέλω να είμαι τίμιος προς τους αναγνώστες και δεν θέλω να λέω ανακρίβειες. Ο παίκτης αγωνίζεται 2,5 χρόνια στο Κατάρ, νωρίτερα είχε κάνει δύο φοβερές χρονιές στην Ιαπωνία, με 27 και 28 γκολ, αντίστοιχα", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είχε γραφτεί και για τον Άρη αλλά δεν είχε τα χρήματα που χρειάζονται ο Άρης για να τον αποκτήσει αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Είναι κορυφαίος παίκτης στη  Αλ Ντουχαΐλ, ψηλός, με δυνατά πόδια, μέσα στη φασεις, κορυφή στην επίθεση παίζει. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 9 εκατ. ευρώ και θεωρειται κανονιέρης τα τελευταία χρόνια".

"Μαζί με Κρέσπο και Σεμέδο στην Αλ Ντουχαΐλ - Καλός αντικαταστάτης του Μπακαμπού - Ρίσκο αν θα προσαρμοστεί"

Μπορεί να έρθει στην Ελλάδα;

"Η Αλ Ντουχάιλ θέλει να τον κρατήσει μαζί με τον Κρέσπο, τον προπονητή, τον Εντμίλσον Τζούνιορ και τον Ρούμπεν Σεμέδο. Είναι πιο εύκολο να έρθει ως ελεύθερος, βέβαια, κι αν έρθει θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, είναι καλός αντικαταστασης του Μπακαμπού. Αλλά στην Ευρώπη σε υψηλό επίπεδο δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο".

Άρα μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

"Την τελευταία 5ετία η καριέρα του είναι χτισμένη στην Ασία, οπότε είναι ένα ρίσκο για το αν θα προσαρμοστεί, αν θα τα καταφέρει σε υψηλότερο επίπεδο. Αλλά σαφώς μπορεί να βοηθήσει πολύ"

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηγέτης 4.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Η πρώτη μεταγραφή Κορδόν δεν είναι φορ - "Κλοπή από τα χέρια" της ΑΕΚ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags