Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" με Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ - Το ταξίδι του παίκτη στο εξωτερικό και τα μεταγραφικά σενάρια
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-10 00:05:00

"Συναγερμός" με Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ - Το ταξίδι του παίκτη στο εξωτερικό και τα μεταγραφικά σενάρια

Sportdog Team
"Συναγερμός" με Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ - Το ταξίδι του παίκτη στο εξωτερικό και τα μεταγραφικά σενάρια

Ο Κάλεντ Νάρεϊ αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε από τους ίδιους τους συμπαίκτες του όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. 

ΠΑΟΚ: Ο Κάλεντ Νάρεϊ αναδείχθηκε ως πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε από τους ίδιους τους συμπαίκτες του όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Και αυτή είναι μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τον ικανότατο άσο που ταλαιπωρήθηκε στα πλέι οφ από ένα μικρό πρόβλημα υγείας και δεν μπόρεσε να προσφέρει πολλά περισσότερα.

Ο Νάρεϊ ήδη έχει προγραμματίσει τις διακοπές του σε γνωστό ελληνικό νησί (Μύκονος) από αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς η έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έχει προσδιοριστεί στις 22 Ιουνίου.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, όπως αποκαλύφτηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο Νάρεϊ ταξίδεψε στην Πόλη. Δεν διευκρινίστηκε εάν πήγε για τουριστικούς λόγους ή επαγγελματικούς. Πάντως τα σενάρια που ήδη έχουν κυκλοφορήσει αναφέρουν πως για τον Νάρεϊ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μεγάλη Τουρκική ομάδα.

Δεν είχε διευκρινιστεί ποια εκ των Φενέρ, Γαλατά ή Μπεσίκτας θέλει τον Νάρεϊ. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, για τον ΓερμανοΤογκολέζο μεσοεπιθετικό υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σύντομα θα κατατεθεί επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του. Θα φανεί πολύ σύντομα τι ακριβώς θα συμβεί. Πάντως ο Νάρεϊ από ιατρικής απόψεως είναι καλά και πιστεύει ότι πολύ σύντομα θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καταδικάζουμε τη ρίψη οξειδανίου και κρεμώδους τροφής - Κάντε επιτέλους κάτι με τον προκλητικό Μπαρτζώκα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags