Facebook Pixel Ορμπελίν Πινέδα: Νέα δεδομένα με το μέλλον του Πινέδα στην ΑΕΚ - Ζορίζει η κατάσταση - Τι αναφέρουν από την Ισπανία
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 22:07:00

Νέα δεδομένα με το μέλλον του Πινέδα στην ΑΕΚ - Ζορίζει η κατάσταση - Τι αναφέρουν από την Ισπανία

Νέα δεδομένα με το μέλλον του Πινέδα στην ΑΕΚ - Ζορίζει η κατάσταση - Τι αναφέρουν από την Ισπανία

Μπορεί ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής να είναι ο πρώτος και βασικός στόχος της Ένωσης, όμως φαίνεται ότι μόνο εύκολη δεν είναι η παραμονή του όπως αναφέρουν από την Ιβηρική.

Ορμπελίν Πινέδα: Μεγάλη είναι η προσπάθεια της ΑΕΚ να κρατήσει στο ρόστερ της τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή και την επόμενη σεζόν, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναφέρει πως είναι έτοιμος για οικονομική υπέρβαση, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όπως αναφέρουν Μέσα της Ισπανίας.

Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες αρκετά ρεπορτάζ από την Ιβηρική αναφέρουν πως ισπανικές ομάδες έχουν στο στόχαστρό τους τον Ορμπελίν Πινέδα με την farodevigo.es να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «ο Πινέδα επιστρέφει στη Θέλτα έχοντας παίξει σημαντικό ρόλο στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανονιέρης 9 εκατ. για αντι-Μπακαμπού - Μαζί με Κρέσπο και Σεμέδο - Ψηλός, δυνατός με 29 γκολ τη σεζόν"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags