Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα για φορ στον ΠΑΟΚ - Γιατί "παγώνει" του Γκαμπιαντίνι - Εξτρέμ με 10 γκολ, 6 ασίστ στο προσκήνιο! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-21 12:37:00

Νέα δεδομένα για φορ στον ΠΑΟΚ - Γιατί "παγώνει" του Γκαμπιαντίνι - Εξτρέμ με 10 γκολ, 6 ασίστ στο προσκήνιο! (Vid)

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για φορ στον ΠΑΟΚ - Γιατί "παγώνει" του Γκαμπιαντίνι - Εξτρέμ με 10 γκολ, 6 ασίστ στο προσκήνιο! (Vid)

Όλα τα νεότερα στον Δικέφαλο όσον αφορά στο θέμα του επιθετικού. Τι "παίζει" με Γκαμπιαντίνι και εξτρέμ, γιατί δεν ανακοινώνεται ακόμα ο Μπράντον Τόμας.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, κυρίως σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια για την απόκτηση φορ και ενόψει της σημερινής κλήρωσης για τα προκριματικά του Europa Conference League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πάλι η συγκεκριμένη ομάδα (η Λέφσκι Σόφιας) από τη Βουλγαρία. Αν δείτε για ΠΑΟΚ και Άρη, μπαίνουν μέσα και γεωγραφικά κριτήρια. Και οι κυπριακές ομάδες έχουν από ένα ύψος και κάτω. Δεν μας ταιριάζουν οι Βαλκάνιοι, επειδή είναι περισσότερο υποψιασμένοι. Θεωρητικά η πιο αδύναμοι είναι οι Λα Φλορίτα (Σαν Μαρίνο) - Ζίμπρου (Μολδαβία) ή Μπαλζάν (Μάλτα) - Ντομζάλε (Σλοβενία)», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

 

«Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, μπαίνει σιγά-σιγά σε αντίστροφη μέτρηση. Δεν έχουν ανακοινώσει τον Μπράντον, επειδή παίζει ρόλο και το επικοινωνιακό. Η μεγαλύτερη προσπάθεια αφορά τον Γκαμπιαντίνι, η υπόθεση του οποίου κολλάει και ο ΠΑΟΚ αρχίζει να το "παγώνει". Οι δύο πλευρές έχουν διαφορά στο 2+1 με τα 3 χρόνια κλειστά που θέλει ο παίκτης. Δεν αλλάζει στάση καμία από τις δύο μεριές. Προσωρινά το "παγώνει", δεν τελειώνει εντελώς μέχρι να βρει τον φορ που "καίγεται"», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πηγαίνουν πλέον αποφασιστικά για τον Βίρτζιλ Μισιτζάν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τβέντε. Πηγαίνει να τον κλείσει και ως ελεύθερο. Δεν ισχύει κάτι για τον πλάγιο μπακ, με εκλεκτό τον Ντάλμπερτ, και σκέφτεται άλλες λύσεις για τα πλάγια της άμυνάς του, όπως τον Μπάμπα Ράχμαν που πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι. Όσο μεγαλώνει η πίεση, μεγαλώνει η πιθανότητα να κάνεις λάθος. Δεν ξέρω από πού προκύπτει το θέμα του Κοβαλένκο της Αταλάντα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Φέρνει παιχταρά από την Τσέλσι - Τον "ζαχάρωνε" και ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags