Δημήτρης Λημνιός: Κάτοικος Κολωνίας είναι εδώ και τρία χρόνια ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, που τον απέκτησε από τον ΠΑΟΚ έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ίδιο πάντως μετά από μια χρονιά σαν δανεικός στην Τβέντε και τον σοβαρό τραυματισμό του μέτρησε πέρσι 2 συμμετοχές με τη γερμανική ομάδα.

Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα του Kicker η Κολωνία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι, αν έρθουν προτάσεις που της κάνει οικονομικά, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ο διεθνής είχε ακουστεί για ενδιαφέρον τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Παναθηναϊκού.

«Ο Δημήτρης Λημνιός είχε δύο, μικρές χρονικά, συμμετοχές στη Bundesliga, στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, μετά την επιστροφή του από τη ρήξη χιαστών. Η ομάδα της Κολωνίας ωστόσο θεωρεί ότι έχει αρκετές και καλές λύσεις στις θέσεις των εξτρέμ, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 25χρονο (είχε έρθει από τον ΠΑΟΚ για περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ), ο Λημνιός θα αποχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024», αναφέρει το ρεπορτάζ και μένει να δούμε που θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Λημνιός τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον αγόρασε 12 εκατ. η Ίντερ, έρχεται... τζάμπα στον ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Ch. League για αντι-Αουγκούστο!