Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο εξτρέμ το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού στο Λιμάνι - 314 ματς στη Γιουβέντους - Ζητάει 4 εκατ. από Μαρινάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-03 10:00:00

Ο εξτρέμ το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού στο Λιμάνι - 314 ματς στη Γιουβέντους - Ζητάει 4 εκατ. από Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο εξτρέμ το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού στο Λιμάνι - 314 ματς στη Γιουβέντους - Ζητάει 4 εκατ. από Μαρινάκη!

Έρχεται από τρομερή σεζόν και με όνομά που... προκαλεί. Οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση τουλάχιστον ενός πολύ καλού εξτρέμ και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Ο Ολυμπιακός έχει καθυστερήσει στις μεταγραφές, επομένως αναμένεται να ανεβάσει ρυθμό το επόμενο διάστημα. Οι Ερυθρόλευκοι θα προβούν σε μεταγραφικό "ντεμαράζ", μιάς και οι αναγκαίες προσθήκες στο ρόστερ είναι αρκετές. Από την αρχή του καλοκαιριού έχει ξεκαθαριστεί ότι θα γίνουν αρκετές κινήσεις, συνεπώς η πρώτη ανακοίνωση δεν αργεί.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στην ενίσχυση στα εξτρέμ, όπου είναι δεδομένο ότι χρειάζεται τουλάχιστον μία προσθήκη από το "πάνω ράφι". Το ότι οι Πειραιώτες κοιτάζουν δυνατές περιπτώσεις παικτών για τα "φτερά", αποδεικνύεται από τα δημοσιεύματα στην Ιταλία περί ενδιαφέροντος για τον Χουάν Κουαδράδο!

Ο Κολομβιανός άσος αποχαιρετά τη Γιουβέντους μετά από 8 ολόκληρα χρόνια μετά από 314 συμμετοχές με τη φανέλα της, πετυχαίνοντας 26 γκολ και μοιράζοντας 65 ασίστ. Ακόμα και για τους ελάχιστους που δεν γνωρίζουν τον Κουαδράδο, οι αριθμοί "μιλούν" από μόνοι τους για το πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι. Ακόμα και στα 35 του χρόνια, μάλλον μοιάζει με πολυτέλεια για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Άλλωστε δεν έχει καμία σχέση με άλλους 35άρηδες τύπου... Μαρσέλο. Αρκεί να δει κανείς και πάλι τους αριθμούς, αφού ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία κατέγραψε την περσινή σεζόν 47 συμμετοχές με τη Γιουβέντους (2 γκολ και 4 ασίστ).



Στα πλεονεκτήματα του έμπειρου Κολομβιανού συμπεριλαμβάνεται και η έφεσή του να καλύπτει διαφορετικές θέσεις. Ο Κουαδράδο μπορεί να παίξει είτε δεξιά είτε αριστερά στα χαφ, όμως τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται επίσης ως δεξιός μπακ αλλά και δεξιός μπακ-χαφ (σε σύστημα με 3 στόπερ).

Από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι δεν διαρρέεται το παραμικρό αναφορικά με τους μεταγραφικούς στόχους του, συνεπώς ουκ ολίγα σενάρια κυκλοφορούν δίχως οι Ερυθρόλευκοι να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κουαδράδο συγκεντρώνει εν πολλοίς τα χαρακτηριστικά των "μπαμ" που έχει κάνει κατά καιρούς ο Ολυμπιακός επί διοίκησης Μαρινάκη. Από τον Καμπιάσο στον Σαβιόλα και από τον Βαλμπουενά στον Μαρσέλο, οι Πειραιώτες συνηθίζουν να επενδύουν σε μεγάλα ονόματα χωρίς να αποτελεί εμπόδιο η ηλικία τους.

Φυσικά, οφείλουμε να καταθέσουμε ότι η περίπτωση του Κολομβιανού σταρ δεν είναι εύκολη. Αντιθέτως είναι τεράστιος ο ανταγωνισμός για κάθε επίδοξο "μνηστήρα", κάτι που συμβαίνει πάντα όταν ένας παίκτης τέτοιου διαμετρήματος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η Φενέρμπαχτσε του έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο με αποδοχές 4.000.000 ευρώ, ενώ βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο της Σεβίλλης. 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - 1.5 εκατ. για 18χρονο - "Κάθετη πάσα, γκολ, δημιουργικός χαφ"

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags