Την περίπτωση του διεθνούς Γαλλοκονγκολέζου στόπερ, Ντίλαν Μπατουμπινσικά, εμπλέκουν μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό τα γαλλικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με σημερινό (10/7) tweet του δημοσιογράφου Σεμπαστιάν Ντενίς του "Footmercato", οι Πράσινοι είναι μία απ’ τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 27χρονο θηριώδη αμυντικό, ο οποίος ανήκει στην πορτογαλική Φαμαλικάο.

«Έπειτα από μία καλή σεζόν με τη Μακάμπι Χάιφα, ο Ντίλαν Μπατουμπινσικά θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία. Η Μπορντό και η Σεντ Ετιέν ενδιαφέρονται και είναι σε συζητήσεις μαζί του, αλλά ο Παναθηναϊκός και η Γρανάδα είναι άλλες δύο επιλογές που έχει». ανέφερε το σχετικό "τιτίβισμα" του Γάλλου ρεπόρτερ.

Ο Μπατουμπινσικά έπαιξε πέρσι στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα σε 33 αγώνες, με απολογισμό 2 γκολ (έπαιξε και 2 ματς με τη Φαμαλικάο). Ήταν βασικός στα 5 από τα 6 παιχνίδια που έδωσαν οι Ισραηλινοί στους ομίλους του Champions League εναντίον των Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με την πορτογαλική ομάδα.

Ο 27χρονος αμυντικός είναι ποδοσφαιρικό «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία έφυγε το 2017 για την Αντβέρπ. Με το βελγικό κλαμπ έπαιξε για μία τετραετία, μετρώντας 85 ματς με 4 γκολ και 2 ασίστ στην Jupiler League. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται στόπερ στον ΠΑΟ - "Επιπέδου Σένκεφελντ-Μάγκνουσον - Ούτε καν ερώτημα για Γερεμέγεφ..."