Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μάλλον, για να να ακριβολογούμε, ο Ζοσέ Μπότο αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πασχαλάκης στη Θεσσαλονίκη, γιατί δεν του έδωσε το συμβόλαιο που ζητούσε για να υπογράψει. Ποιο ήταν αυτό το συμβόλαιο; Ο 33χρονος, πέρσι, τερματοφύλακας ζητούσε κλειστό τριετές από τον Δικέφαλο, με σετήσιο κασέ 1,5 εκατ. ευρώ -  Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι επίτηδες ζήτησε τόσο μεγάλο ποσό!

Γιατί η αμοιβή του θα ήταν τεράστια, πολύ περισσότερο για έναν παίκτη που στην τελευταία του σεζόν θα ήταν 36 ετών και, άρα, το ποσό θα ήταν πολύ μεγάλο και, φυσικά δυσανάλογο μέσα στα αποδυτήρια. Για αυτό του αρνήθηκε ο Ζ. Μπότο με αυτά τα δεδομένα.

Του βγήκε σε κακό αυτή η εξέλιξη του Πασχαλάκη; Δηλαδή το γεγονός ότι αποχώρησε από τον Δικέφαλο; αν αναλύσουμε το γεγονός πως, όπως αναφέρει καλή πληροφορημένη πηγή από τη Θεσσαλονίκη, στον ΠΑΟΚ δεδομένα θα έπαιζε εκείνος βασικός και όχι ο Κοτάρσκι, καθώς ο Λουτσέσκου τον πίστευε περισσότερο, τότε ναι. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που βρέθηκε μεν στον Ολυμπιακό, αλλά κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα για τις μεταγραφές στους ελεύθερους - Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Τόμας Βατσλίκ θα έμενε χωρίς ομάδα!

Στο Λιμάνι, όμως, το άστρο του έλαμψε από νωρίς και, φυσικά, πήρε τα γάντια του βασικού στο σπίτι. Με αποτέλεσμα, λόγω συμμετοχών, να ανανεωθεί άμεσα το σύμβολαιό του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Αλλά ένα πουλάκι είπε στο sportdog ότι φέτος δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζει εκείνος! Όχι μόνο γιατί στην ομάδα υπάρχει το πρότζεκτ Τζολάκης που πρέπει να στηριχτεί - Στα φιλικά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δείχνει ότι τον υπολογίζει.

Αλλά και γιατί οι Κορδόν και Μαρτίνεθ θέλουν να φέρουν τερματοφύλακα από το εξωτερικό που να παίζει βασικός! Από το "θα" μέχρι το "να" έρθει ένας παίκτης στην ομάδα, υπάρχει διαφορα.Τέτοια διαφορά που ο Πασχαλάκης για την ώρα μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Να έχεις όμως σε μια άκρη τού μυαλού του ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορεί να μην είναι εκείνος που θα έχει τα γάντια τού βασικού φέτος στο Λιμάνι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "τελείωσε" από Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ! Μεγάλο όνομα - Αδιάφορος στις προπονήσεις - Πώληση με 4 εκατ. ευρώ