Facebook Pixel Ντέμης Νικολαΐδης: Απίστευτες επιλογές από Ντέμη - Αυτοί είναι οι 11 καλύτεροι στον κόσμο που έχει δει να παίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-27 21:54:00

Απίστευτες επιλογές από Ντέμη - Αυτοί είναι οι 11 καλύτεροι στον κόσμο που έχει δει να παίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτες επιλογές από Ντέμη - Αυτοί είναι οι 11 καλύτεροι στον κόσμο που έχει δει να παίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει τις αναρτήσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αυτή τη φορά έφτιαξε ένα βίντεο με τους 11 καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει δει και θυμάται να παίζουν.

Ντέμης Νικολαΐδης: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνεχίζει τις αναρτήσεις του στα social media και αυτή τη φορά έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου και καταγράφει τους 11 καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει δει να παίζουν, με τις επιλογές πραγματικά να εντυπωσιάζουν.

«Στους τερματοφύλακες είμαι ανάμεσα σε δύο, Μπουφόν και Σμάιχελ, θα πω Μπουφόν και για την προσωπικότητά του και για τις αποκρούσεις του, αν και οι δύο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο καλοί με τα πόδια. Αριστερό μπακ είναι το εύκολο, Ρομπέρτο Κάρλος και τον έχω δει και έχουμε παίξει. Δεξί μπακ θα βάλω Ντάνι Άλβες, αν και ο Καφού ήταν εκείνη την περίοδο. Μπορεί να είμαι δεμένος μαζί του επειδή τον είδα περισσότερο, δεν ξέρω».

Όσον αφορά για τα στόπερ ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε Τιάγκο Σίλβα και Σέρχιο Ράμος, για τον οποίο παραδέχθηκε όμως πως δεν τον συμπαθεί πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα... τρέλα Μελισσανίδη μετά τον Λιβάι, "όχι" σε κέρδος 10.800.000 - Δεύτερος Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, φεύγει με 5 plus εκατ.!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags