Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντόνιο Πουέρτας: Αυτός "τελειώνει" Ζινκερνάγκελ από το Λιμάνι! Εξτρέμ 4 εκατ. - Σχεδόν τσάμπα Ελλάδα - "Τι θα δώσει στον Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-30 17:00:00

Αυτός "τελειώνει" Ζινκερνάγκελ από το Λιμάνι! Εξτρέμ 4 εκατ. - Σχεδόν τσάμπα Ελλάδα - "Τι θα δώσει στον Ολυμπιακό"!

του Γιώργου Κτενά
Αυτός "τελειώνει" Ζινκερνάγκελ από το Λιμάνι! Εξτρέμ 4 εκατ. - Σχεδόν τσάμπα Ελλάδα - "Τι θα δώσει στον Ολυμπιακό"!

Οι Πειραιώτες έχουν μαρκάρει την ισπανική αγορά, λόγω των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, και το όνομα που προέκυψε στο ρεπορτάζ είναι εκείνο του Αντόνιο Πουέρτας!

Ολυμπιακός - Αντόνιο Πουέρτας: Το όνομα του 31χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού φαίνεται ότι έχουν ψηλά στη λίστα τους οι Ερυθρόλευκοι, καθώς τόσο ο Αντόνιο Κορδόν όσο, φυσικά, και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζουν άριστα την περίπτωσή του.

Ο πεπειραμένος άσος αγωνίζεται, κυρίως, ως δεξιός εξτρέμ (αλλά και αριστερά παίζει), ενώ η καλή του θέση φαίνεται να είναι εκείνη πίσω από τον επιθετικό. Για να γίνει πιο κατανοητή η εικόνα του είναι ένα σκαρί, αλλά και μια ποδοσφαιρική πάστα, πολύ κοντινή στον Φιλίπ Ζινγκερνάγκελ, που οι Πειραιώτες έχουν ήδη στο ρόστερ τους αλλά δεν τον υπολογίζουν.

Το συμβόλαιό του με τη Γρανάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ, παρά την ηλικία του, ενδεικτικό της αξίας του. Πλην της Γρανάδα έχει αγωνιστεί για χρόνια, με επιτυχία, και στην Αλμερία, άρα έχει μεγάλη θητεία σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα του κόσμου, το ισπανικό, αν και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει παίξει σε άλλη χώρα ποδόσφαιρο.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τεριακή, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ισπανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Πουέρτας που θα βοηθήσουν το ρεπορτάζ.

"Ντελικάτος, δεν είναι γρήγορος για εξτρέμ - Εμπειρία και ποιότητα - Θα δώσει γκολ από πίσω"

"Ακραίος είναι, εξτρέμ παίζει, το έχει το γκολ, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε έναν Ολυμπιακό που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και να διακριθεί στην Ευρώπη", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε: "Καλός για μικρομεσαία ομάδα της Ισπανίας".

Ποια είναι τα στοιχεία του;

"Δεν είναι ταχύς, είναι ντελικάτος, δεν είναι γρήγορος για εξτρέμ".

Ποιότητα;

"Έχει εμπειρία και ποιότητα, Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό που χτυπάει τίτλο. Γκολ από πίσω μπορεί να προσφέρει, γιατί συγκλίνει και σουάρει".

"Θυμίζει Ζινκερνάγκελ - Τον παίρνει με 1 εκατ. ευρώ - Για αυτό δεν φεύγει από Γρανάδα"

Θυμίζει τον Ζινγκερνάγκελ;

"Ναι, σαν αυτόν είναι το στιλ του, εξτρέμ χωρίς μεγάλη ταχύτητα που ταιριάζει περισσότερο πίσω από τον επιθετικό".

Η αξία του είναι στα 4 εκατ. ευρώ - Πόσο θεωρείς ότι μπορεί να τον δώσει η Γρανάδα;

"Πολλά είναι 4 εκατ, θεωρώ ότι και με 1 εκατ. τον παίρνει. Αν και δε νομίζω να φύγει λόγω La Liga".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή Ολυμπιακού για... Ρέαμπτσιουκ, καραμπόλα με Γιαννούλη - Ταξίδι Παπαδημητρίου για δυνατή μεταγραφή ΠΑΟ

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags