Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης - Αυτόν τον παίκτη θέλει να φέρει σαν... τρελός στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-06 22:33:00

Το αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης - Αυτόν τον παίκτη θέλει να φέρει σαν... τρελός στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης - Αυτόν τον παίκτη θέλει να φέρει σαν... τρελός στον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε ακόμα μια μεταγραφή, με τον Οζντόεφ να φτάνει στη Θεσσαλονίκη και να μένουν μόνο οι ανακοινώσεις, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να δίνει τα... πάντα ώστε να κλείσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή.

ΠΑΟΚ: Ήρθε ο Οζντόεφ για τον ΠΑΟΚ και θα κυλήσουν όλα, όπως πρέπει, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και ο παίκτης να ακολουθήσει την ομάδα και στο Σπλιτ, αφού θα μπει στη λίστα της UEFA…Υπάρχει όμως ένας παίκτης, τον οποίο θέλει ο ΠΑΟΚ και δεν τα έχει παρατήσει, παρά το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ, στην οποία ανήκει, ζητάει περισσότερα λεφτά από όσα είχε αρχικά, υπολογιστεί.

Για τον Καρασκάλ μιλάμε, για τον οποίο έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον ο Ιβάν Σαββίδης που διατηρεί και καλές σχέσεις με την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, επειδή ο παίκτης ανήκει στην ρωσική ομάδα, έχουν γίνει συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο, για την μετακίνησή του. Πριν από περίπου 15 μέρες είχε αναφερθεί σε ρωσικά ΜΜΕ πως ο ΠΑΟΚ δίνει 4,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags