Premier League: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25΄ και τρία λεπτά μετά έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Φαν Ντάικ, η Λίβερπουλ όχι απλά έμεινε «όρθια» στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», αλλά έφυγε με τεράστιο «διπλό» επί της Νιουκάστλ (2-1), στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της μεγάλης ανατροπής των «κόκκινων» ήταν ο Ντάρβιν Νούνιες, που πέρασε αλλαγή στο 77΄ αντί του ΜακΆλιστερ, ενώ καταλυτική ήταν και η άλλη αλλαγή που έκανε ο Γιούργκν Κλοπ στο 58΄, ρίχοντας στο ματς τον Ντιόγο Ζότα αντί του Χάκπο.

Στο 81΄ από την ασίστ του Πορτογάλου ο Ουρουγουανός στράικερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας στο ντέρμπι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νούνιες «χτύπησε» για δεύτερη φορά από πάσα του Σαλάχ, «παγώνοντας» τους «ανθρακωρύχους» και διατηρώντας αήττητη την ομάδα του με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Η Νιουκάστλ είχε προηγηθεί με τον Γκόρντον στο 25΄, αλλά δεν «κλείδωσε» το ματς με δεύτερο γκολ και στο τέλος το πλήρωσε γνωρίζοντας μια ήττα που κανείς δεν ξέρει πως θα επιδράσει στη ψυχολογία των παικτών της στη συνέχεια.