Facebook Pixel Ολυμπιακός: 3+1 μεταγραφές με 11,5 εκατ.Ευρώ στον Ολυμπιακό! "Μπαμ" με πράσινο παρελθόν – Επιστροφές που έλειψαν…
| 2023-09-05 17:54:00

3+1 μεταγραφές με 11,5 εκατ.Ευρώ στον Ολυμπιακό! "Μπαμ" με πράσινο παρελθόν - Επιστροφές που έλειψαν…

του Παναγιώτη Νικολάου

Άλλος αέρας στου Ρέντη με την έλευση Κορδόν-Μαρτίνεθ. Οι φετινές μεταγραφές, οι δανεισμοί και τα come back.

Ο Όλα Σολμπάκεν, ο Ντάνιελ Ποντένσε και ο Στέβαν Γιόβετιτς αποτελούν τις τελευταίες κινήσεις του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2023-2024. Οι Πειραιώτες ομολογουμένως ήταν η πιο κινητική ομάδα στις μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, στο οποίο άνοιξε μία νέα σελίδα στο λιμάνι με την έλευση των Αντόνιο Κορδόν- Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο τελευταίος έφερε νέον αέρα στου Ρέντη, κάτι που διαπιστώνεται από τις μέχρι τώρα ελπιδοφόρες εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων».

Μεταγραφικά οι Ισπανοί κινήθηκαν μεν με τη λογική παικτών «αυτούς ξέρουμε και εμπιστευόμαστε», όπως ο Κίνι, τον οποίο ο Μαρτίνεθ γνώριζε πολύ καλά από τη Γρανάδα, ή τον Βιθέντε Ιμπόρα που ο Κορδόν έφερε για να δώσει ασφάλεια και εμπειρία στη μεσαία γραμμή και να μπει στη βάση της ραχοκοκαλιάς του Ολυμπιακού που θέλει να χτίσει, αλλά και με βάση τί μπορούν να προσφέρουν, όπως ο Μαροκινός killer, Αγιούμπ Κααμπί, που ήρθε ως ελεύθερος και ήδη μετρά 3 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη, o δανεικός Νίκολας Φρέιρε ή ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που παίζει επίσης με την ίδια μορφή (δανεικός από Σπόρτινγκ Λισαβόνας) και ίσως να ήταν η πιο ηχηρή κίνηση του καλοκαιριού, λόγω του… πράσινου παρελθόντος του.

Ο Ολυμπιακός όμως ξόδεψε και χρήματα για μεταγραφές, για περιπτώσεις, όπως ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο Σταντιάγκο Έσε, ο Ιβάν Μπρίνιτς. Συνολικά, ο Ολυμπιακός έχει δώσει μέχρι στιγμής 11,5 εκατ.Ευρώ για τις κινήσεις του καλοκαιριού, ενώ υπήρχαν επιστροφές δανεικών και γνώριμων προσώπων, όπως ο Ρέτσος που τα πάει πολύ καλά ή ο Μαντί Καμαρά η παρουσία του οποίου δείχνει πόσο έλειψε από το κέντρο των «ερυθρόλευκων». Επίσης ο Ποντένσε αναμένεται να πιάσει ξανά λιμάνι και να προσθέσει άλλη μία πολύ σημαντική πινελιά στον καμβά του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δείτε τη λίστα με τις φετινές κινήσεις της ομάδας του Πειραιά:

Φραντσίσκο Ορτέγκα – αγορά 4,5 εκατ.Ευρώ

Σαντιάγκο Έσσε – αγορά 4 εκατ. Ευρώ

Όλα Σολμπάκεν – δανεισμός 1,5 εκατ.Ευρώ

Ιβάν Μπρνιτς – αγορά 1,5 εκατ.Ευρώ

Αγιού Ελ Κααμπί – ελεύθερος

Στέφαν Γιόβετιτς – ελεύθερος

Βιθέντε Ιμπόρα – ελεύθερος

Κίνι – ελεύθερος

Παναγιώτης Ρέτσος

Τζόρνταν Χόλσγκρόουβ

Ντάνιελ Ποντένσε – δανεισμός

Γκουστάβο Σκάρπα – δανεισμός

Ομάρ Ρίτσαρντς – δανεισμός

Τζάκσον Πορόζο – δανεισμός

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος – δανεισμός

Νίκολας Φρέιρε – δανεισμός

Μαντί Καμαρά – δανεισμός

Ζοάο Καρβάλιο – δανεισμός


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον Ολυμπιακό μετά τον Ποντένσε - Ο επόμενος που φεύγει μαζί με Χουάνγκ - Top ονόματα στη λίστα! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags