Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Μαντάτα" από Μαρτίνεθ - Εκτός 4 μεταγραφές και μεγάλα ονόματα - "Θέμα" με Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Σολμπάκεν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-15 21:08:00

"Μαντάτα" από Μαρτίνεθ - Εκτός 4 μεταγραφές και μεγάλα ονόματα - "Θέμα" με Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Σολμπάκεν!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μαντάτα" από Μαρτίνεθ - Εκτός 4 μεταγραφές και μεγάλα ονόματα - "Θέμα" με Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Σολμπάκεν!

Σκληρές αποφάσεις του Ισπανού, στέλνει μήνυμα στην ομάδα. Ποιοι παίκτες που θεωρητικά θα διεκδικούσαν φανέλα βασικού στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, θα δουν το παιχνίδι από την τηλεόραση και τι δείχνουν οι συγκεκριμένες επιλογές του προπονητή για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο φετινό ντέρμπι του Ολυμπιακού, που δοκιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το 3/3 στη Super League έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι πηγαίνουν στην έδρα της νταμπλούχου Ελλάδας με στόχο να πάρουν το διπλό και να κάνουν ηχηρή... δήλωση προθέσεων για τη συνέχεια.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να λύσει τον "γρίφο" για την αποστολή της ομάδας, σε ένα ρόστερ που είναι γεμάτο σε όλες τις γραμμές μετά και τις τελευταίες μεταγραφές που έγιναν. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να επιλέγει μόνο πέντε ξένους (μη κοινοτικούς) παίκτες σε κάθε ματς, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή.

Πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα... κουκιά μοιάζουν μετρημένα αναφορικά με τους ξένους. Ελ Κααμπί, Ορτέγκα, Ροντινέι, Έσε και Μαντί Καμαρά θα αποτελέσουν την πεντάδα κόντρα στην ΑΕΚ. Έτσι λοιπόν, αναμένεται να την... πληρώσει ο Πορόσο, ο οποίος πιάνει θέση ξένου και δεν μπορεί να πάρει τη θέση κάποιου εκ των προαναφερθέντων, μιάς και όλοι τους λογίζονται ως βασικοί.



Παράλληλα, εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει ο Ανδρούτσος, ο οποίος άλλωστε δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνεθ. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρίτσαρντ, που προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού και το ντεμπούτο του δεν θα γίνει σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, θα γίνει μάχη για τις υπόλοιπες θέσεις της 20άδας, με τους Γιόβετιτς να θεωρείται πολύ πιθανό να ακολουθήσει για πρώτη φορά την αποστολή της νέας του ομάδας, αφού στα πρόσφατα ματς του Μαυροβουνίου έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα οι Ελ Αραμπί και Σολμπάκεν θα μείνουν εκτός.

Καλά ενημερωμένες πηγές από το ρεπορτάζ των Πειραιωτών εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να μην βρει θέση στην αποστολή ούτε ο Βρουσάι. Δεν αποκλείουν ωστόσο να υπάρξει κάποια έκπληξη, με κάποιον εκ των Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλο, Σκάρπα ή Καρβάλιο να μένει εκτός 20άδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τριπλή συμφωνία 10 εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό - Η μεγαλύτερη επιτυχία Κορδόν - Δικαίωση Μαρινάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags