Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άγρια γκάζια" Μαρτίνεθ σε 11αδατο στου Ρέντη - Η... τιμωρία Ποντένσε - Γι’ αυτό "εξαφάνισε" τον Πορόζο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-22 21:08:00

"Άγρια γκάζια" Μαρτίνεθ σε 11αδατο στου Ρέντη - Η... τιμωρία Ποντένσε - Γι’ αυτό "εξαφάνισε" τον Πορόζο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άγρια γκάζια" Μαρτίνεθ σε 11αδατο στου Ρέντη - Η... τιμωρία Ποντένσε - Γι’ αυτό "εξαφάνισε" τον Πορόζο!

Η γκρίνια για τον Πορτογάλο και οι φωνές σε παίκτη που αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας του. Ο κόουτς έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ του, ξέρει πότε οι ποδοσφαιριστές είναι στα όρια του και κάνει τη σωστή διαχείριση!

Ολυμπιακός: Τα κομμάτια της ήττας από τη Φράιμπουργκ μαζεύουν στο Λιμάνι, καθώς η πρεμιέρα των Ερυθρόλευκων στους ευρωπαϊκούς ομίλους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Κι ένα από τα θέματα που συζητιούνται εντός και εκτός της ομάδας αφορούν το γιατί δεν είχε φανέλα βασικού εναντίον τής γερμανικής ομάδας ο Ντάνιελ Ποντένσε, αφού έτσι κι αλλιώς ο Πορτογάλος άσος έχει έρθει στην Ελλάδα για τα μεγάλα παιχνίδια.

Μόνο που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε λόγο για το γεγονός ότι δεν του έδωσε φανέλα βασικού: Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ήταν 11αδάτος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και προφανώς ήθελε να τον προφυλάξει. Γιατί μπορεί να έκανε κανονικά προπόνηση με τη Γουλβς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είχε παιχνίδια από τον περασμένο Μάη, κατά συνέπεια δεν έχει και ρυθμό.

Ρυθμό που δεν κατάφερε να βρει ακόμα κι όταν πέρασε με αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο με τους Γερμανούς, με αποτέλεσμα περισσότερο να δικαιωνει τον προπονητή του παρά να τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ο Ποντένσε είναι παίκτης που θα βρει μέσα από τους αγώνες, στο Λιμάνι δεν ανησυχεί κανείς και, φυσικά, άμεσα θα είναι top class επιπέδου η απόδοσή του.

 

Αυτός άλλαξε επίπεδο

Υπάρχει όμως κάποιος ποδοσφαιριστής που ενώ δεν ειχε την καλύτερη δυνατή φόρμα στον Ολυμπιακό, μετά από... γκάζι του Μαρτινεθ έχει αλλάξει προς το καλύτερο την απόδοσή του.

Ο λόγος γίνεται για τον Ροντινέι, που άκουσα τα σχολιανά του από τον Ισπανό προπονητή του Ρέντη και, ξαφνικά, έγινε καλύτερος τακτικά, πιο προσεκτικός.

Γιατί πραγματικά αυτό είναι, ίσως, το μοναδικό αδύναμο σημείο τού Βραζιλιάνου άσου, δεδομένου ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήρθε στο Λιμάνι ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ τού βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. 

 

Για αυτό δεν παιζει ο Πορόζο

Ο Ροντινει είναι, άλλωστε, ο λόγος που δεν παίζει ο Πορόζο στον Ολυμπιακό, καθώς κάθε ομάδα επιτρέπεται να έχει πέντε ξένους παίκτες.

Οι Πειραιώτες με τους Έσε, Ροντινέι, Καμαρά, Ελ Κααμπί, Ορτέγκα, έχει κλείσει τις θέσεις τής αποστολής και ο Πορόζο μένει απέξω! Βέβαια, τώρα με τους τραυματισμούς των Έσε και Ορτέγκα λογικά θα βρει θέση τουλάχιστον στην αποστολή, αν και η οριστική λύση θα δοθεί από τον Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να αποκτήσει πορτογαλικό διαβατήριο, αλλά γραφειοκρατικά δεν θα υπάρχει ζήτημα για τον Πορόζο και την παρουσία του τουλάχιστον στην 25άδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνός με Σκάρπα στον Ολυμπιακό - "Γι’ αυτό θέλει να φύγει - Βραζιλία και ξανά Αγγλία λόγω… Μαρτίνεθ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags