ΑΕΚ: Με βαρύ πρόστιμο ύψους 82.000 ευρώ τιμωρήθηκε η Ένωση από την UEFA για όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άγιαξ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιούνγκ, να απειλεί ακόμα και με διακοπή, ενώ το συγκεκριμένο ποσό έρχεται σαν συνέχεια των προηγούμενων για τα παιχνίδια με Ντιναμό και Αντβέρπ, που ήταν 34.500, φτάνοντας το ποσό που πρέπει να πληρωθεί να είναι 116.500 ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό το μεγαλύτερο μέρος του προστίμου αφορά τα laser και τους διαδρόμους που καταλαμβάνονται από κόσμο, ενώ επειδή οι παραβάσεις είναι επαναλαμβανόμενες το ποσό διπλασιάζεται, ενώ επειδή οι εκθέσεις των παρατηρητών ορίζουν ως πηγή των παραβάσεων κυρίως το πέταλο από την πλευρά που είναι το Άλσος, από την Ένωση χτυπάνε... καμπανάκι μιας και υπάρχει κίνδυνος κλεισίματος συγκεκριμένων θυρών.

Από την ΑΕΚ τονίζουν ότι πρόκειται για αστεία υπόθεση, ενώ σημειώνουν πως ειδικά στο ημίχρονο με τον Άγιαξ υπήρξε... θρίλερ μιας και οι παρατηρητές απείλησαν ξεκάθαρα με διακοπή του παιχνιδιού, αφού αυτό είχε πει ο διαιτητής, ενώ να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι με τον Αίαντα υπήρξε ζήτημα τόσα με τα αντικείμενα που έπεσαν στο γκολ των Ολλανδών, όσο και για τα επεισόδια που έγιναν εκτός γηπέδου.

2023-10-16 14:50:00

Μεγάλη ελληνική ομάδα για Αμπάντα - Στη Μίλαν μέχρι το 2022 ο... νέος Μαζουακού - 2ος πίσω από Φορτούνη!