Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο... θρασύτατος 17χρονος "τρέλανε" του Ρέντη - Αποκάλυψη Μαρτίνεθ για παρτενέρ Έσε - Μπαίνει στην 11αδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-21 16:30:00

Ο... θρασύτατος 17χρονος "τρέλανε" του Ρέντη - Αποκάλυψη Μαρτίνεθ για παρτενέρ Έσε - Μπαίνει στην 11αδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο... θρασύτατος 17χρονος "τρέλανε" του Ρέντη - Αποκάλυψη Μαρτίνεθ για παρτενέρ Έσε - Μπαίνει στην 11αδα!

Ο μικρός δεν "μασάει" και ετοιμάζεται για σπουδαία καριέρα. Πήγε στις προπονήσεις, μπήκε και εντυπωσίασε δίπλα στους μεγάλους και ο Ισπανός κόουτς είναι τόσο ενθουσιασμένος μαζί του, που δεν αποκλείεται άμεσα να τον πάρει ακόμα και σε αποστολή για τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας και να του δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο ματς στο πρωτάθλημα!

Όπως έχουμε τονίσει πολλάκις από τη μέρα που προσελήφθη στον Ολυμπιακό, ο Αντόνιο Κορδόν είναι άνθρωπος που αρέσκεται στο να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύει πως διαθέτουν τη φιλοδοξία και τη "φλόγα" να αναδειχθούν, συνεπώς μπορούν να προσφέρουν πολλά σε μία ομάδα, ενώ ταυτόχρονα τα νεαρά ταλέντα έχουν σημαντική μεταπωλητική αξία.

Η τακτική αυτή του Κορδόν δεν περιορίζεται αποκλειστικά στις μεταγραφές, αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζει την καθιέρωση παικτών από τις Ακαδημίες. Είναι λοιπόν ένα από τα ζητούμενα για τον Ισπανό Τεχνικό Διευθυντή και τον προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, να μπορέσουν να ενσωματώσουν αποτελεσματικά στην πρώτη ομάδα νεαρούς άσους από τα τμήματα υποδομής.

Ο πρώτος που φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνεθ είναι ο 17χρονος χαφ, Χρήστος Μουζακίτης!

Ο ταλαντούχος πιτσιρικάς έχει προκαλέσει εγκωμιαστικά σχόλια με την παρουσία του στις προπονήσεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο πρόσφατο δίτερμα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας, ο Μουζακίτης αγωνίστηκε βασικός με την πρώτη ομάδα, δίπλα στον Σαντιάγκο Έσε.

Άνθρωποι που παρακολουθούν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο εσωτερικό της ομάδας, κάνουν λόγο για έναν... θρασύτατο χαφ, ο οποίος δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο παρά το νεαρό της ηλικίας του. Θεωρούν ότι έχει τα φόντα να κάνει σπουδαία καριέρα και εκτιμούν πως δεν θα αργήσει να πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα.

Φυσικά, δεν υπάρχει κάποια... εγγύηση πως αυτό θα γίνει τη φετινή σεζόν, όμως πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που δεν μπορεί να αποκλειστεί όσο ο Μουζακίτης εξακολουθεί να εντυπωσιάζει. Το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη δημιουργεί την ανάγκη για rotation σε κάθε ευκαιρία. Μην απορήσετε εάν δείτε το όνομα του 17χρονου μέσου στην αποστολή των Ερυθρολεύκων για κάποιο ματς Κυπέλλου, όπου παραδοσιακά παρουσιάζονται ευκαιρίες για νεαρούς παίκτες.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωση-έκπληξη Μαρτίνεθ σε Ελ Αραμπί πριν τον ΠΑΟ - Απόφαση για Σκάπρα - Δεν κάνει ξανά το ίδιο λάθος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags