Η απουσία του Ροδόλφο Πισάρο από τις δύο τελευταίες αποστολές της ΑΕΚ προκάλεσαν ανησυχία στο Μεξικό για το μέλλον του, με τους συμπατριώτες του να τονίζουν ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ματίας Αλμέιδα.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας averdadnoticias.com, αναφέρει: «Η σεζόν 2023-24 ξεκίνησε πολύ θετικά για τον Ροδόλφο Πισάρο, με την άφιξή του στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, αλλά η συμμετοχή του αρχίζει να μειώνεται σιγά-σιγά τις τελευταίες εβδομάδες. Ο πρώην άσος της Τσίβας έμεινε εκτός αποστολής στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος και τώρα έμεινε εκτός για δεύτερο παιχνίδι.

Το πρόβλημα με τον παίκτη δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά ο Πελάδο τον άφησε εκτός ομάδας για το παιχνίδι του Europa League, όπου την Πέμπτη η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, στον «όμιλο του θανάτου» με Μπράιτον και Άγιαξ. Την ίδια ώρα, ο Ροδόλφο Πισάρο θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να αντιστρέψει το κλίμα, με καλές εμφανίσεις, αλλά στις προπονήσεις, καθώς έχασε η θέση του στην εθνική Μεξικού και τώρα ίσως και στην Ελλάδα».

Από την Ένωση, πάντως, δεν προκύπτει κανένα θέμα με τον Μεξικανό εξτρέμ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Μαρσέιγ λόγω ενοχλήσεων, ενώ αν ήταν έτοιμος θα ταξίδευε και για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, δεδομένων των απουσιών που αντιμετωπίζουν οι Κιτρινόμαυροι μεσοεπιθετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" πρώην πρόεδρου της ΑΕΚ για ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: "Δεν γίνεται η ομάδα να πληρώνει με έδρα και βαθμούς για δέκα μ@λ@κες"