Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρομερό αυτό που έκανε ο Μαρτίνεθ - "Αποκάλυψη Αλεξανδροπουλος - Ο Μαρινάκης με Πασχαλάκη ξέρει..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-27 21:57:00

"Τρομερό αυτό που έκανε ο Μαρτίνεθ - "Αποκάλυψη Αλεξανδροπουλος - Ο Μαρινάκης με Πασχαλάκη ξέρει..."

του Γιώργου Κτενά
"Τρομερό αυτό που έκανε ο Μαρτίνεθ - "Αποκάλυψη Αλεξανδροπουλος - Ο Μαρινάκης με Πασχαλάκη ξέρει..."

"Φορτούνης από άλλον πλανήτη, δεν βγαίνει ο Πορόζο από 11αδα"! Ο Παναγιώτης Κελεσίδης σχολιάζει στο Sportdog.gr τη νίκη και την εικόνα των Πειραιωτών απέναντι στη Γουέστ Χαμ, αλλά και τους παίκτες που ξεχώρισε...

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνιση και σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη του μέσα στο 2023, επικρατώντας στο Καραϊσκάκη με 2-1 τής κατόχου τουύConference League, Γουέστ Χαμ.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη σε φάση ομίλων μετά από 9 αγώνες και το sportdog επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Κελεσίδη, παλαίμαχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που έχει πολλά χρόνια θητεία στην ομάδα, προκειμένου να σχολιάσει το ματς αλλά και κάποιους παίκτες που ξεχώρισαν.

Παράλληλα, μας είπε την άποψή του και για το θέμα τής ανανέωσης στο συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο.

"Το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού - Αυτό έχει κάνει ο Μαρτίνεθ στο Λιμάνι - Από άλλον πλανήτη ο Φορτούνης"

"Ήταν το καλύτερο παιχνίδι για φέτος, είδαμε τον Ολυμπιακό που ονειρευομαστε και θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε ματς. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ καλοί, τα έδωσαν όλα και έδειξαν τις δυνατότητές τους. Με ατμόσφαιρα φανταστική, έτσι τους θέλουμε να βλέπουμε τους οπαδούς", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Π. Κελεσίδης.

Τι έχει αλλάξει με τον Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό;

"Πρώτα από όλα είναι δίκαιος: Όποιος δουλεύει στην προπόνηση, ανταμείβεται. Έχει δημιουργήσει ένα σύνολο από παίκτες που τους υπολογίζει όλους και η διαχείριση που είδα με τη Γουέστ Χαμ ήταν τρομερή".

Ένα σχόλιο για τον Φορτούνη;

"Είναι από άλλον πλανήτη αυτή την εποχή, είναι το άλφα και το ωμέγα στην 11άδα, με όλους τους συμπαίκτες που στέκονται πλάι του να τον βοηθουν σε αυτό που σκέφτεται και κάνει".

"Αποκάλυψη ο Αλεξανδροπουλος - Έκπληξη ο Πορόζο - Ξέρει τι να κάνει ο Μαρινάκης με Πασχαλάκη"

Θετική εμφάνιση έκανε και ο Αλεξανδρόπουλος

"Για εμένα ήταν η αποκάλυψη, τον περίμενα να κάνει μεγάλο ματς. Όταν βρίσκει χώρους, μπαίνει κατά μέτωπο και δίνει πάσες, είναι φοβερός. Μου άρεσε πολύ, με τρέξιμο πολύ, θα βοηθήσει".

Πώς είδατε το ντεμπούτο του Πορόζο;

"Ήταν έκπληξη, δεν περίμενα τέτοια απόδοση. Σοβαρός, αλάνθαστος, αν πάρει παιχνίδια θα γίνει βασικός και δεν θα τον κουνάει κανείς από την 11άδα".

Τέλος, λογω και της θέσης, θέλω να μου πείτε την άποψή σας για το θέμα της ανανέωσης ή όχι στο συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον Ολυμπιακό.

"Υπογράφω με τα δύο χέρια για να μείνει! Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, έχει δώσει εμπιστοσύνη σε άμυνα και προπονητής. Ο Μαρινάκης ξέρει τι χρειάζεται να κάνει".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή Ολυμπιακού: "Προκλητική απόφαση, κανένας αντικειμενικός τραυματισμός - ΑΛΛΟΙΩΣΗ πρωταθλήματος" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags