Facebook Pixel "ΟΚ" Αλμέιδα για Γιαννούλη, εμπόδιο το Euro για ΑΕΚ - Μεγάλη ιταλική ομάδα στη Φιλαδέλφεια για Μπακασέτα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 16:32:00

"ΟΚ" Αλμέιδα για Γιαννούλη, εμπόδιο το Euro για ΑΕΚ - Μεγάλη ιταλική ομάδα στη Φιλαδέλφεια για Μπακασέτα!

GOALάρες by Εvaggelistis
"ΟΚ" Αλμέιδα για Γιαννούλη, εμπόδιο το Euro για ΑΕΚ - Μεγάλη ιταλική ομάδα στη Φιλαδέλφεια για Μπακασέτα!

Η προσφορά ΠΑΟ σε Μπερνάρ και η θέση Μπουχαλάκη στο Λιμάνι. Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για το... φλερτ της Ένωσης με τον διεθνή μπακ, για τον ιταλικό σύλλογο που ήρθε στην χώρα μας για να δει το ματς με τη Γαλλία ώστε να "τσεκάρει" τον φορ της Τράμπζονσπορ και δίνει δύο "bonus" για τον Έλληνα μέσο που θα χωρούσε στον Ολυμπιακό και τον Βραζιλιάνο του Τριφυλλιού που ψάχνεται ενόψει καλοκαιριού.

Ο "Ευαγγελιστής" ασχολείται σήμερα με μία ανανέωση στον Παναθηναϊκό που έχει περάσει σε ... τρίτη μοίρα και με follow up για τρεις από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Εθνικής μας, στο χθεσινό μεγάλο αποτέλεσμα, που πήρε κόντρα στη Γαλλία.

ΜΠΕΡΝΑΡ: Οι περισσότεροι το παίρνουν σχεδόν σαν δεδομένο, πώς μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν δεν θα είναι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Χωρίς μάλιστα να κρατούν κάποια... πισινή ως προς αυτό. Το μόνο βέβαιο είναι πως πρόκειται για μία ανανέωση -το συμβόλαιο του σταρ Βραζιλιάνου εξτρέμ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο -την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αφήσουν οι πράσινοι για το τέλος της σεζόν. Δεν καίγονται δηλαδή, όπως με την ανανέωση του Μπρινιόλι (περισσότερο) ή του Παλάσιος (λιγότερο), ούτε είναι όμως και τόσο άνετοι όπως συμβαίνει με την... προσεχώς ανανέωση του Βαγιαννίδη (η οποία και αυτή έχει καθυστερήσει). Βεβαίως με τα λεφτά που καθαρίζει φέτος ο Μπερνάρ, όντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ, δεν πρόκειται να γίνει καμία συζήτηση. Με τα λεφτά όμως του Τζούρισιτς, για παράδειγμα, φυσικά και...γίνεται. Σε πολύ μεγάλο βαθμό πάντως θα παίξουν ρόλο τι θα έχει κάνει στο πρωτάθλημα ο Μπερνάρ (φανταστείτε να πάρει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο με τον Βραζιλιάνο να είναι εκ των πρωταγωνιστών του) και από την άλλη η επιθυμία του για επαναπατρισμό. Γιατί είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχει προτάσεις από την Βραζιλία με ποσά κοντά στο 1 με 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Οπότε... υπομονή και βλέπουμε για την ανανέωση του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό. Τα δεδομένα όμως, της υπόθέσης του είναι ακριβώς όπως τα αναλύουμε...

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ήταν από τους κορυφαίους της γαλανόλευκης στο 2-2 με την Γαλλία. Εύκολα μάλιστα μπορεί κάποιος να πει πώς για Μπουχαλάκη η εμφάνιση του ήταν σχεδόν... μύθος!! Έδειξε όντως σε καλή κατάσταση,σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την περσινή του στον Ολυμπιακό. Και ανασταλτικά και δημιουργικά, απέναντι σε κορυφαίας κλάσης μέσους, για 70-75 λεπτά ήταν σούπερ. Ειδικά στο passing game ακούμπησε την...τελειότητα με κορυφαία στιγμή του, την έμπνευση με τη διαγώνια μακρινή μπαλιά του στο Γιαννούλη, από όπού ξεκινάει το 2-1. Βλέποντας το χθεσινό Μπουχαλάκη μάλλον θα ήταν πολλοί οι φίλοι του Ολυμπιακού που συγκρίνοντας τον με τον Ιμπόρα θα τον... αναπόλησαν. Στα σοβαρά πάντως ο χθεσινός "Μπούχα" θα μπορούσε να είναι στο βασικό rotation του φετινού Ολυμπιακού...

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: Το περασμένο καλοκαίρι τον ήθελε ο Ολυμπιακός ενώ το ερχόμενο τον θέλει και έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της η ΑΕΚ. Με ενέργειες σαν τη χθεσινή, που κατέληξε στην ασίστ του στον σκόρερ Ιωαννίδη, δικαιολογεί πλήρως γιατί τον έχει εγκρίνει και ο "δύσκολος" Ματίας Αλμέιδα για την ομάδα του. Παρεμπιπτόντως ο Αργεντίνος τεχνικός πήρε χθες μία ακόμα γεύση από τον Γιαννούλη, η οποία μάλλον θα τον έπεισε ακόμη περισσότερο. Το θέμα είναι ότι ως προσεχώς ελεύθερος, με ανάλογες εμφανίσεις και με πολύ πιθανή μία συμμετοχή του με την Ελλάδα το καλοκαίρι στο Euro, θα ανεβάσει σίγουρα το κασέ του ενώ σίγουρα θα αυξηθούν και οι μνηστήρες. Κάνοντας έτσι πιο δύσκολη την επιστροφή του Superleague...

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Το γκολ που βάζει με τρομερό χτύπημα με το αριστερό του πόδι μπορεί να ήταν το πρώτο του μετά μετά από έξι ματς χωρίς σκοράρισμα στην Εθνική Ελλάδας, αλλά είναι από τα κλασικά του. Το ήθελε πολύ, ειδικά κόντρα σε μία αντίπαλο όπως η Γαλλία και το έδειξε με τον πανηγυρισμό του. Τέτοια γκολ, σε τέτοια ματς είναι "κουφέτα μεταγραφής", όταν μάλιστα σε 6 μήνες μένεις ελεύθερος. Αλλωστε στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες ήταν και Ιταλός σκάουτ για λογαριασμό της Λάτσιο και ένας από τους δύο λόγους της αποστολής του ήταν ο Μπακασέτας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Respect στους κάφρους - Ντράπηκε και η ντροπή No2 στη Φιλαδέλφεια - Αφήστε έστω την Εθνική ρε απίθανοι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags