Facebook Pixel ΑΕΚ: Διπλή επιστροφή για ΑΕΚ που λύνει τα χέρια του Αλμέιδα - Συνεχίζει εκτός βασικός παίκτης - Δεν είναι ο Λιβάι
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 16:34:00

Διπλή επιστροφή για ΑΕΚ που λύνει τα χέρια του Αλμέιδα - Τι ισχύει για Λιβάι και Γιόνσον

Sportdog Team
Διπλή επιστροφή για ΑΕΚ που λύνει τα χέρια του Αλμέιδα - Τι ισχύει για Λιβάι και Γιόνσον

Η Ένωση προετοιμάζεται ενόψει του αγώνα με τους Γιαννιώτες εκτός έδρας και ο Αργεντίνος τεχνικός είδε να ενσωματώνονται δύο ακόμα ποδοσφαιριστές του, ενώ ένας συνεχίζει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.

ΑΕΚ: Με τα μάτια στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι άπαντες στην Ένωση με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει τους Πινέδα και Κάλενς να επιστρέφουν, από τις υποχρεώσεις των Εθνικών και να ενσωματώνονται, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και οι δύο διαθέσιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής (26/11).

Την ίδια στιγμή, πάντως, εκτός παραμένουν Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον, που δεν θα είναι παρόντες στον αγώνα των Ιωαννίνων, με τους δύο να συνεχίζουν το συντηρητικό πρόγραμμα ώστε να προλάβουν το παιχνίδι με την Μπράιτον, ενώ η ΑΕΚ θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν τον ΠΑΣ το Σάββατο και μετά θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Ο Αταμάν έχει λύσει όλα τα προβλήματα, ο ΠΑΟ παίζει σαν ομάδα 8αδας - Δείτε τι έκανε με Σλούκα-Βιλντόσα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags