Facebook Pixel ΑΕΚ: Φέρνει... φίλους του στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Τα δύο ονόματα που "παίζουν" για Γενάρη - "Έσκασε" πρόταση; (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 09:34:00

Φέρνει... φίλους του στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Τα δύο ονόματα που "παίζουν" για Γενάρη - "Έσκασε" πρόταση; (Vid)

Sportdog Team
Φέρνει... φίλους του στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Τα δύο ονόματα που "παίζουν" για Γενάρη - "Έσκασε" πρόταση; (Vid)

Δύο περιπτώσεις ακραίων αμυντικών φέρεται να εξετάζει η Ένωση εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα.

Ενεργά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι αναμένεται να κινηθεί η ΑΕΚ, ψάχνοντας ενίσχυση στις θέσεις των μπακ και κυρίως στα αριστερά, όπου το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου θα χάσει τους Χατζισαφί και Μοχαμάντι, οι οποίοι θα παίξουν στο Πανασιατικό Κύπελλο με την εθνική του Ιράν.

Η περίπτωση που έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό στο προσκήνιο και συντηρείται στο ρεπορτάζ της Ένωσης, ακούει στο όνομα Κάι Βάγκνερ, για τον οποίο έγραψαν από το "Athletic", ότι έχει στα χέρια του πρόταση από τους Κιτρινόμαυρους, αφού το συμβόλαιό του με την Φιλαδέλφεια Ουνιόν του MLS λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2023.

Ο Γερμανός χαφ-εξτρέμ είναι γνώριμος του Ματίας Αλμέιδα, από την κοινή θητεία τους στους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αργεντινού τεχνικού για να καλυφθεί το κενό που θα προκύψει στα αριστέρα.

Εκτός όμως από τον Βάγκνερ η ΑΕΚ έχει στο μυαλό της και την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας και μάλιστα το όνομα του Τόμι Τόμσον έχει έρθει προς συζήτηση τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Αμερικανός βρέθηκε στα Σπάτα, ξεναγήθηκε και τα είπε με τον κόουτς της Ένωσης, που είναι φίλος του από την κοινή θητεία τους στους Έρθκουεϊκς.

Ο Τόμσον από το 2014 βρίσκεται στους Σαν Χοσέ (έπαιξε και δανεικός στους Σακραμέντο), είναι 28 ετών, με ύψος 1.70μ., αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αυτό τον μήνα (Δεκέμβριος) μένει ελεύθερος από την ομάδα του, κάτι που σε συνδυασμό με την επίσκεψή του στο προπονητικό της ΑΕΚ, ίσως δείχνει ότι μπορεί να προκύψει συζήτηση για την απόκτησή του.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπηχτή" Καραπαπά για Αλμέιδα, Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου - Απάντησε στην... γκρίνια για Καρβαλιάλ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags