Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Καραπαπάς: "Μπηχτή" Καραπαπά για Αλμέιδα, Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου - Απάντησε στην... γκρίνια για Καρβαλιάλ (Vid)
| 2023-12-06 13:19:00

"Μπηχτή" Καραπαπά για Αλμέιδα, Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου - Απάντησε στην... γκρίνια για Καρβαλιάλ (Vid)

Sportdog Team
"Μπηχτή" Καραπαπά για Αλμέιδα, Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου - Απάντησε στην... γκρίνια για Καρβαλιάλ (Vid)

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έριξε δυνατή σπόντα για τους προπονητές των άλλων ομάδων της Super League με αφορμή το πέρασμα του Πορτογάλου κόουτς από τον Αστέρα Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ ο Κώστας Καραπαπάς έκανε παρέμβαση και έριε «σπόντα» για τους τεχνικούς της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Κάποιος αναφέρθηκε στο προπονητικό παρελθόν του Καρβαλιάλ, αφού έχει θητεύσει ξανά στη Super League με τον Αστέρα Τρίπολης και ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων τόνισε πως: «δεν έχει μεγάλη διαφορά με τον ΑΠΟΕΛ και σίγουρα είναι πολυ καλύτερος από την Μπρασόφ της Β’ Εθνικής Ρουμανίας και από την Φοίνιξ της 4ης Εθνικής της Αργεντινής, που ήταν οι αντίστοιχοι προπονητές των άλλων ελληνικών ομάδων. Αυτό το λέω για τους πονηρούς».

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς του Παναθηναϊκού είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου βρισκόταν στη Μπρασόφ και ο Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ έχει παίξει ποδόσφαιρο στην Φοίνιξ της Αργεντινής, ενώ ήταν προπονητής στην Σαν Χοσέ Έρθκουέικς στην Αμερική.

Δείτε τη στιγμή της παρέμβασης του...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οπαδός του Ολυμπιακού "κράζει" τον Μπαρτζώκα στη διάρκεια του ματς και ο Μπαφές του ζητάει να σταματήσει (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags