ΠΑΟΚ: Είναι πλέον επίσημο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αλλά θα ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες και επίσημα: Ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι, έως το 2026!

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε μπει στην κουβέντα η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε επίσημα, ανήμερα των Χριστουγέννων, πως «ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν φτάσει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του Ρουμάνου τεχνικού»!

Οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από τους αρμόδιους και το νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες, μετά την άδεια των Χριστουγέννων!

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

Όλα συζητήθηκαν στην επικοινωνία για ανταλλαγή ευχών που έκανε ο Λουτσέσκου προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω Skype, την ημέρα των Χριστουγέννων.

«Χρόνια πολλά πρόεδρε, εύχομαι να έχεις υγεία, εσύ και η οικογένειά σου και να ζεις μόνο ευτυχισμένες στιγμές», είπε ο Λουτσέσκου και ο Σαββίδης αντευχήθηκε, σε πολύ καλό, οικογενειακό κλίμα, θα λέγαμε.

Στη διάρκεια της συζήτησης, έγινε αναφορά για το καταπληκτικό σποτάκι, που δημιούργησαν οι παίκτες και ο προπονητής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ευχές Χριστουγέννων, που εντυπωσίασε και έγιναν τα σχετικά καλαμπούρια, που διασκέδασαν τον πρόεδρο του Δικεφάλου.

Εκεί επάνω, ο Ιβάν Σαββίδης του είπε: «Ραζβάν, είσαι έτοιμος να μιλήσουμε και για το συμβόλαιό σου; Θέλεις να συνεχίσεις μαζί μας για δυο ακόμη χρόνια, έως το 2026; Τι λες;»

Δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται ο Ρουμάνος, που ήθελε όσο τίποτε άλλο να παραμείνει στην ομάδα, αφού με βάση τις σημερινές άψογες συνθήκες δουλειάς και καταπληκτικού έμψυχου υλικού, είναι βέβαιο ότι δεν θα βρει πουθενά καλύτερα για τον ίδιο και φυσικά συμφώνησε: «Φυσικά πρόεδρε και θέλω, είμαι στην ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να μείνω για να προσφέρουμε χαρές στον κόσμο του ΠΑΟΚ», είπε και άκουσε από την άλλη πλευρά:

«Ωραία τότε, τις λεπτομέρειες θα τις βρούμε, μόλις τελειώσει η άδεια, θα δώσω εντολή να ετοιμαστούν τα συμβόλαια, καλή χρονιά να έχουμε…»

ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΡΑΖΒΑΝ  

Ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα της καρδιάς του, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, το είπε άλλωστε και στον Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται να επισημοποιηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του, τις επόμενες ημέρες, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτή ήταν μία από τις υποθέσεις, που εκκρεμούσε στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, καθώς το «τρέχον» συμβόλαιο ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου, λήγει το καλοκαίρι το 2024.

Τώρα πλέον, θα επεκταθεί έως το καλοκαίρι του 2026, με προφανή στόχο της διοίκησης Σαββίδη να κρατήσει στον πάγκο έναν προπονητή που ξέρει απέξω κι ανακατωτά την ομάδα, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει πάρει αήττητο νταμπλ (2019) με τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να πάρει και δεύτερο (2018), αλλά εκλάπη και τώρα πλέον έχει μπροστά του τη φετινή χρονιά να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και να κάνει μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται ήδη στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε να το ακούσει ο Αλαφούζος - Οι 3+1 λόγοι που απέλυσε τον Γιοβάνοβιτς - Τερίμ με "παρέμβαση" Ατζούν!