Facebook Pixel Sportdog.gr | Η κόντρα στα… δεύτερα της Λίβερπουλ και οι φιλοξενούμενοι που «πετάνε»!
| 2019-12-17 18:36:00

Η κόντρα στα… δεύτερα της Λίβερπουλ και οι φιλοξενούμενοι που «πετάνε»!

Sportdog Team
Η κόντρα στα… δεύτερα της Λίβερπουλ και οι φιλοξενούμενοι που «πετάνε»!

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς στην Αγγλία.

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι με πολλές επιλογές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ωστόσο χρειάζεται προσοχή. Υπάρχουν πολλές παγίδες και για αυτό δεν θα ρισκάρουμε ιδιαίτερα.

[21.45] Άστον Βίλα – Λίβερπουλ

Με το περίεργο παιχνίδι της ημέρας θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ ματς για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ μία ομάδα που θα… μοιάζει με τη Λίβερπουλ, αλλά δεν θα είναι η κανονική ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Η… κανονική Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ωστόσο επέλεξαν να μην αλλάξει ημερομηνία το παιχνίδι του Λιγκ Καπ, όπου θα παρατάξουν τη… δεύτερη ομάδα, υπό την τεχνική ηγεσία του Νικ Κρίτσλι. Η Βίλα από την πλευρά της προέρχεται από την ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πλέον το κλίμα δεν είναι καλό. Οι «χωριάτες» έμειναν για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς βαθμό και βρίσκονται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την ισόβαθμη Σαουθάμπτον. Θέλουν σήμερα τη νίκη-πρόκριση για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και γνωρίζουν καλά πως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία. Βέβαια, οι μικροί της Λίβερπουλ μπορούν να βρουν ένα γκολ και για αυτό θα ρισκάρουμε στον άσο και Over 2.5 για να ανεβάσουμε την απόδοση.

[20.00] Ζαλγκίρις – Εφές

Συνεχίζουμε μπασκετικά και με την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις κόντρα στην Εφές για την 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι Λιθουανοί είναι τελευταίοι με ρεκόρ 3-10 και μετράνε επτά σερί ήττες, με τελευταία το 82-86 εντός από τη Βαλένθια. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φέτος αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα και ήδη έχει χάσει την οκτάδα από πολύ νωρίς, ωστόσο οι φίλαθλοί της γεμίζουν σε κάθε ματς το γήπεδο. Η Εφές από την πλευρά της κάνει και φέτος τρομερή σεζόν, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-2 και 6-1 εκτός έδρας και μετράει οκτώ σερί ματς όπου έχει σημειώσει από 81 πόντους και πάνω. Έχουν τρομερή ικανότητα στην επίθεση και για αυτό θα ποντάρουμε στους πόντους των Τούρκων και όχι στο διπλό που βρίσκεται πολύ χαμηλά.

Η δυάδα της Τρίτης:

[21.45] Άστον Βίλα – Λίβερπουλ: 1 και over 2.5 (1.60)
[20.00] Ζαλγκίρις – Εφές: over 79.5 Εφές (1.65)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags