Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Έσκασε τώρα: Απόφαση Μαρινάκη που φέρνει τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Life
| 2020-03-11 20:14:00

Έσκασε τώρα: Απόφαση Μαρινάκη που φέρνει τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Απόφαση Μαρινάκη που φέρνει τα πάνω-κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πώς θα αντιδράσουν ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ;
 

Βαγγέλης Μαρινάκης: Οριστική είναι η απόσυρση του ενδιαφέροντος της πλευράς του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά της Forthnet, όπως ενημέρωσε επίσημα την εταιρεία με σχετικό έγγραφό του!

Παρότι αρχικά και μέχρι προσφάτως το θέμα της απόκτησης της συνδρομητικής πλατφόρμας από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού θεωρούταν «τελειωμένη υπόθεση», σταδιακά το σκηνικό στην υπόθεση άλλαζε προς την αντίθετη κατεύθυνση και πλέον το... ναυάγιο είναο οριστικό.



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστό, οι λόγοι που χάλασε το τεράστιο είναι κυρίως οικονομικοί, καθώς η Alter Ego του Μαρινάκη διαπίστωσε πως η δαπάνη για την ομαλή λειτουργία της Forthnet θα ήταν πολύ μεγάλη, αφού μαζί με τα 41 εκατ. των πιστωτριών τραπεζών, θα χρειαζόντουσαν ακόμη 50-60 για την εξυγίανση της εταιρίας. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρέθηκαν και «συμπαίκτες» που να συνεισφέρουν στο κόστος και το επιχειρηματικό ρίσκο, το θέμα έφτασε στην οριστική αποχώρησή του από τις διαπραγματεύσεις.

Επίσης, θέμα τις τελευταίες ημέρες προέκυψε και με τις αντιδράσεις των άλλων ομάδων και με την πρόθεση των τριών άλλων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να συμπράξουν και να συνυπάρξουν κάτω από μια πλατφόρμα ώστε να... χτυπήσουν τη NOVA.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal-μαμούθ στον Ολυμπιακό - Πάνω από 50.000.000 στην ΠΑΕ - Μεγάλα ονόματα, αυτοί τα... βάζουν!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags