Facebook Pixel Ένταση στην εξέδρα και πρόκληση των Τούρκων – Διαβάστε τι φώναξαν στο Καραϊσκάκη μετά το 1-1!
| 2017-03-10 01:10:00

Ένταση στην εξέδρα και πρόκληση των Τούρκων – Διαβάστε τι φώναξαν στο Καραϊσκάκη μετά το 1-1!

Ένταση στην εξέδρα και πρόκληση των Τούρκων – Διαβάστε τι φώναξαν στο Καραϊσκάκη μετά το 1-1!

Αναστάτωση μετά την ισοφάριση των Τούρκων, λόγω ενός συνθήματος που ακούστηκε στο γήπεδο. Ποιο ήταν αυτό, γιατί... ενόχλησε και ποια η απάντηση!

Παρά το γεγονός ότι Ολυμπιακός και Μπεσίκτας, με την… παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ, είχαν συμφωνήσει να μην υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης κάποιοι φίλοι των φιλοξενούμενων.

Οι Τούρκοι οπαδοί παρακολούθησαν σχετικά ήσυχα από τις θέσεις τους το παιχνίδι με τους Πειραιώτες, ωστόσο μόλις έγινε το 1-1 στο 53ο λεπτό, πανηγύρισαν έξαλλα και δεν έμειναν μόνο εκεί.

Συγκεκριμένα, μετά το γκολ της Μπεσίκτας, υπήρξε ένταση με τους Τούρκους οπαδούς, χωρίς όμως ευτυχώς να πάρει μεγάλη έκταση.

Αυτό όμως που «ενόχλησε» πολύ τόσο τον κόσμο όσο και ανθρώπους του Ολυμπιακού, ήταν η κίνηση των Τούρκων να φωνάζουν «Ισταμπούλ - Ινσταμπούλ», που είναι η ονομασία της Κωνσταντινούπολης!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη κίνησή τους προκάλεσε την απάντηση από την ερυθρόλευκη εξέδρα, η οποία ήρθε με ύβρεις και συνθήματα για τους Οθωμανούς…

Αν δεν είχαμε πάντως αυτό το περιστατικό, το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπεσίκτας κύλησε ομαλά και χωρίς «παρατράγουδα», παρά τους φόβους που υπήρχαν πριν από την σέντρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags