Facebook Pixel "Έκανα σεξ με δελφίνι" αποκάλυψε μετά από 50 χρόνια (ΦΩΤΟ)
| 2014-06-09 16:08:00

"Έκανα σεξ με δελφίνι" αποκάλυψε μετά από 50 χρόνια (ΦΩΤΟ)

"Έκανα σεξ με δελφίνι" αποκάλυψε μετά από 50 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Για πρώτη φορά μετά από πάνω από 50 χρόνια μιλά η γυναίκα που έκανε σεξ με ένα δελφίνι, ως μέρος μιας επιστημονικής μελέτης που έπρεπε να μάθει στο θηλαστικό να μιλά αγγλικά.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, η ερευνήτρια ζώων Margaret Howe Lovatt συμμετείχε σε πείραμα χρηματοδοτούμενο από τη NASA σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να μάθει στο έξυπνο θηλαστικό να μιλά αγγλικά στους Παρθένους Νήσους.

Το 1963 βοήθησε στο να μετατραπεί ένα σπίτι σε Δελφινάριο με νερό που έφτανε ως τα γόνατα, ώστε οι ερευνητές να μπορούν να μελετήσουν τα δελφίνια από το σπίτι τους.

Εκεί η ερευνήτρια συνάντησε τον Πίτερ, ένα έφηβο δελφίνι που βρισκόταν σε ηλικία σεξουαλικής ενηλικίωσης. Οι δυο τους αφιέρωναν πολύ χρόνο μαζί με συνέπεια η σχέση τους να εξελιχθεί.

Όπως είπε η Margaret στον «Πίτερ άρεσε να είναι μαζί μου. Ο ίδιος τριβόταν στο γόνατό μου, στο πόδι και στο χέρι και εγώ το επέτρεπα. «Δεν ήμουν άβολα – εφ ‘όσον δεν ήταν πολύ τραχύ».

«Ήταν απλά πιο εύκολο να το αφήσω να συμβεί, ήταν πολύ πολύτιμος και πολύ ευγενής, ο Πίτερ ήταν εκεί, ήξερε ότι ήμουν εκεί».

Και πρόσθεσε ότι για αυτό ήταν «σεξουαλικό» ενώ για εκείνη περισσότερο «αισθησιακό».

Τελικά το πείραμα κατέληξε σε τραγωδία καθώς βγήκαν στην επιφάνεια σκάνδαλα του τύπου ότι τα δελφίνια είχαν εξαρτηθεί από ναρκωτικά τύπου LSD, ενώ πολλά λέγονταν και για τη σχέση της ερευνήτριας με τον Πίτερ.

Η ίδια είπε: «Είχα λάβει πολλές επιστολές μια από ανθρώπους που ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να μου πάρουν συνέντευξη, αλλά δεν έχω κάνει τίποτα».

Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags