Facebook Pixel Τι κάνει νιάου νιάου; Αυτό που έλεγε ο σκύλος!
| 2011-04-03 21:37:00

Τι κάνει νιάου νιάου; Αυτό που έλεγε ο σκύλος!

Τι κάνει νιάου νιάου; Αυτό που έλεγε ο σκύλος!

Ο Βαλβέρδε απέφυγε να απαντήσει για τη διάρκεια του συμβολαίου του μετά το ματς με την Καβάλα! Ποιον επιβεβαιώνει; Τον Ολυμπιακό που λέει "2 χρόνια" ή τον σκύλο που λέει από καιρό 1+1;
 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και ρωτήθηκε επίμονα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 3-1 απέναντι στην Καβάλα, δεν πήρε θέση για το μέλλον και την παραμονή του.

Σε σχετική ερώτηση για το συμβόλαιό του και για το αν είναι δύο χρόνια ή 1 + 1, όπως είχε αποκαλύψει πρώτος ο sportdog απάντησε: "Είχα δώσει συνέντευξη στην Ισπανία και είπα κάποια πράγματα. Υπάρχει συμφωνία με τον σύλλογο μέχρι το τέλος σεζόν να μην αναφερθούμε στο θέμα του συμβολαίου μου. Πρώτον γιατί όταν ήρθα η ομάδα ήταν αποκλεισμένη από την Ευρώπη, ήταν βαρύ το κλίμα κι έπρεπε οπωσδήποτε να κατακτήσουμε τον τίτλο και δεύτερον, για το όλο θέμα που βγήκε στις εφημερίδες ότι με θέλουν από την Ισπανία.

Έπρεπε να γίνει κάτι για να σταματήσει η φημολογία γιατί είχε αρχίσει κι ο Ολυμπιακός να ανησυχεί. Έχω συμβόλαιο κι αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι θα ολοκληρώσουμε το συμβόλαιο. Αυτά γίνονται όταν τελειώνεις το πρωτάθλημα νωρίς..."
.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει ξανά τη διάρκεια του συμβολαίου, αν είναι κλειστό διετές ή 1+1 ο Ισπανός απάντησε: "Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πράγματα για το συμβόλαιο. Αισθάνομαι σαν παίκτης που τον ρωτάνε για το συμβόλαιο...".

Και συγνώμη για την συνέντευξη στην AS:

Ο Βάσκος μάλιστα ζήτησε και συγγνώμη για την συνέντευξη που είχε δώσει στην Ισπανία. «Έχω μιλήσει σε κάποιο Μέσο για το θέμα αυτό και ζητάω συγγνώμη. Καταλαβαίνω και εσάς, γιατί θέλετε να γράψετε και να ανακοινώσετε πράγματα, διότι έχουμε τελειώσει με το πρωτάθλημα.

Πέρυσι δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα. Αυτό είναι το πρόβλημα του να κερδίζεις έναν τίτλο τόσο γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση έχω ένα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είμαι εδώ για να τηρήσω τις όποιες δεσμεύσεις. Το ίδιο είπα και στον πρόεδρο και για το συμβόλαιο και για όλα τα άλλα θέματα. Δεν θέλω να συμβεί ότι έγινε πριν από δύο χρόνια, όπου μου γίνονταν συνεχώς η ίδια ερώτηση. Γιατί μία ερώτηση μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους αλλά η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags