Facebook Pixel Μισή ντουζίνα στον... ντάκο
| 2011-06-01 10:52:00

Μισή ντουζίνα στον... ντάκο

Μισή ντουζίνα στον... ντάκο

Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές της πρώτης γραμμής του Παναθηναϊκού που εκτιμάται από τη διοίκηση ότι μπορούν να φέρουν στο ταμείο του συλλόγου.

Σημαντική οικονομική ανάσα από τη στιγμή που ουδείς εκ των μετόχων δείχνει διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βγάλει την ΠΑΕ από το οικονομικό αδιέξοδο. Αυτοί οι παίκτες είναι σε όλους πλέον γνωστό ότι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Ο Σισέ, ο Λέτο, ο Νίνης κατά βάση, καθώς επίσης και -υπό προϋποθέσεις- ο Τζόρβας, ο Μπουμσόνγκ και ο Σιμάο.

Υπάρχει, ωστόσο, κι άλλη μία κατηγορία που περιλαμβάνει όσους έχουν μεν συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν υπολογίζονται ως βασικές επιλογές της ομάδας για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο και είτε βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο (πώληση ή παραχώρηση με τη μορφή του δανεισμού) είτε η παραμονή τους θα εξαρτηθεί από το πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μετά τις όποιες πωλήσεις και προσθήκες.

ΣΙΛΒΑ ΚΛΕΪΤΟΝ: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες στο διάστημα της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και το πιθανότερο είναι να βρεθεί σε φόρμουλες έμψυχων ανταλλαγμάτων για εγχώριους παίκτες που ενδιαφέρουν το «τριφύλλι». Οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες.

ΜΑΤΙΑΣ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ: Η παραμονή του είναι σε συνάρτηση με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο υλικό της ομάδας, με τον Σουηδό να υπολογίζεται ως έσχατη λύση εάν δεν προχωρήσουν κάποια πράγματα που υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων του «τριφυλλιού» όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση.

ΜΠΡΑΪΣ ΜΟΥΝ: Δεν κατάφερε να έχει την εξέλιξη που περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε βρίσκεται στην αφάνεια. Η τύχη του... αγνοείται και υπολογίζεται να παραταθεί ο δανεισμός του μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΛΙΣΣΗΣ: Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μελίσσης δεν βρίσκεται στα πλάνα της νέας χρονιάς για τον Παναθηναϊκό και προβλέπεται να παραταθεί ο δανεισμός του σε ομάδα της Super League.

ΝΤΑΜΙΑΝ ΠΛΕΣΙ: Υπήρξε η δεύτερη μεγαλύτερη απογοήτευση (μετά τον Γκοβού) του φετινού καλοκαιρού. Το υψηλό του κασέ μάλιστα καθιστά δύσκολη τη μετακίνησή του, ακόμη και ως δανεικός, αλλά είναι σαφές ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση για τη νέα χρονιά.

ΕΛΙΝΙ ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ: Η παραμονή του θα εξαρτηθεί από τις ανακατατάξεις που θα υπάρξουν στο ρόστερ, αν και το πιθανότερο είναι να δοθεί εκ νέου δανεικός.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags