Facebook Pixel Γίναμε βούκινο με τους υποβιβασμούς
| 2011-07-28 14:04:00

Γίναμε βούκινο με τους υποβιβασμούς

Γίναμε βούκινο με τους υποβιβασμούς

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση των υποβιβασμών για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

H γερμανική ιστοσελίδα του "Kicker", όπου φιλοξενείται φωτογραφία του Μάκη Ψωμιάδη, αναφέρει:

"Η πειθαρχική επιτροπή της ελληνικής Σούπερ Λίγκας επέβαλε δρακόντειες ποινές για το στοιχηματικό σκάνδαλο που ταρακούνησε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου, υποβιβάζονται στην δεύτερη κατηγορία".

Η "terra.com.pe" από το Περού, γράφει: "Δύο ελληνικοί σύλλογοι υποβιβάστηκαν λόγω διαφθοράς. Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα θα μετέχουν στη δεύτερη κατηγορία λόγω της ανάμιξης τους στην υπόθεση με στημένους αγώνες".

Στην ιστοσελίδα του "Sports Illustrated", τονίζεται: "Οι υπεύθυνοι του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισαν τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου όπως και την αποβολή διά βίου των προέδρων τους".

Η τουρκική "Hurriyet", γράφει: "Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα υποβιβάστηκαν λόγω του σκανδάλου με τα στημένα παιχνίδια στο οποίο ενεπλάκησαν. Επίσης του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 300.000 ευρώ. Η πρόθεση του Μισέλ Πλατινί, προέδρου της UEFA για άμεσα αποτελέσματα εισακούστηκε στην Ελλάδα".

Το "Francefootball", τονίζει: "H πειθαρχική επιτροπή του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε να υποβιβάσει την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου στην δεύτερη κατηγορία λόγω της εμπλοκής τους, στο σκάνδαλο με στημένους αγώνες. Επίσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης τιμωρήθηκαν διά βίου από κάθε αθλητική δραστηριότητα".



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags