Facebook Pixel «Προσέξτε πως φέρεστε στους κρατουμένους»
Life
| 2011-01-27 17:51:00

«Προσέξτε πως φέρεστε στους κρατουμένους»

«Προσέξτε πως φέρεστε στους κρατουμένους»

Σφαίρες και μια προκήρυξη στα ισπανικά περιείχε φάκελος που εστάλη στην πρεσβεία της Ελλάδας στη Μαδρίτη.

Ο φάκελος εντοπίστηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης από το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας και ροκάλεσε την προσοχή των υπαλλήλων, διότι δεν αναγραφόταν όνομα αποστολέα.

Η ελληνική πρεσβεία ενημέρωσε την ισπανική αστυνομία. Οι Ισπανοί αξιωματικοί, που άνοιξαν το φάκελο, εντόπισαν στο εσωτερικό του οκτώ σφαίρες των 22 χιλιοστών και ένα σημείωμα στα ισπανικά, που έγραφε : «Προσέξτε πως φέρεστε στους κρατουμένους».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, «ο φάκελος περιείχε σφαίρες μικρού διαμετρήματος, καθώς και κείμενο προκήρυξης».

Το υπουργείο Εξωτερικών αποκαλύπτει ότι «φάκελος με παρόμοιο περιεχόμενο είχε περιέλθει, χθες, στο επίτιμο προξενείο της Ελλάδας στη Βαρκελώνη» και επιβεβαιώνει ότι για προληπτικούς λόγους «κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθηθεί διαδικασία ασφαλούς ανοίγματος, με τη συνδρομή των ισπανικών αρχών».

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Ιωάννης Αλέξιος Ζέπος, έδωσε εκ νέου οδηγίες σε όλες τις Αρχές της Εξωτερικής Υπηρεσίας για την τήρηση αυξημένων μέτρων ασφαλείας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags