Facebook Pixel Το πικρό ποτήρι και η πίστη για το διπλό!
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-16 11:10:00

Το πικρό ποτήρι και η πίστη για το διπλό!

Το πικρό ποτήρι και η πίστη για το διπλό!

O Δημήτρης Τομαράς γράφει για την γεύση που άφησε ο αποκλεισμός από την Μέταλιστ στον Ολυμπιακό, τα προβλήματα μετά τις αλλαγές των Ιμπαγάσα και Μανιάτη και την πίστη για το διπλό στο ΟΑΚΑ.

Χάθηκε μεγάλη και ιστορική ευκαιρία!

Ο Ολυμπιακός χάνοντας το παιχνίδι με την Μέταλιστ έχασε μία μεγάλη και ιστορική ευρωπαϊκή ευκαιρία. Απώλεσε την δυνατότητα να βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ και σε συνδυασμό με τους συλλόγους που είχαν περάσει να κυνηγήσει μία ακόμα καλύτερη πορεία στις εκτός των συνόρων υποχρεώσεις του. Ήταν μία πολύ κομβική ευρωπαϊκή στιγμή για την ομάδα του Βαλβέρδε, που εάν συνέχιζε θα έγραφε ιστορία και θα είχε το δικαίωμα να κάνει ακόμα πιο μεγάλα όνειρα.

Οι παίκτες του Βαλβέρδε κρατούσαν το ματς στα χέρια τους μέχρι το 81', οπότε και η Μέταλιστ κατάφερε να βάλει το πρώτο γκολ και εν συνεχεία να κάνει το 1-2 στο 87' βάζοντας... ταφόπλακα στα όποια όνειρα των ερυθρόλευκων για να συνεχίσουν στον θεσμό. Και όλα αυτά ενώ ο Μέγιερι είχε αποκρούσει το πέναλτι του Ντέβιντς. Ένας Μέγιερι βέβαια που έχει την ευθύνη του για τα δύο τέρματα της ουκρανικής ομάδας.

Διαβάστε όλο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags