Facebook Pixel Ο Χιμένεθ αποκάλυψε το γιατί θα είχε... τρελαθεί!
| 2017-03-01 23:36:00

Ο Χιμένεθ αποκάλυψε το γιατί θα είχε... τρελαθεί!

Ο Χιμένεθ αποκάλυψε το γιατί θα είχε... τρελαθεί!

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε ρεσιτάλ στη συνέντευξη Τύπου σε ερώτηση που του έγινε!

Ο Χιμένεθ αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του, ενώ μίλησε για την επιλογή του Κολοβέτσιου στο δεξιό άκρο της άμυνας, μετά από σχετική ερώτηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου:

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για να φτάσουμε στον στόχο μας. Αν θέλαμε να συνεχίσουμε στο κύπελλο, έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι ένας θεσμός διαφορετικός. Τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να συνεχίσουμε να αποδίδουμε καλά.

Σίγουρα είναι σημαντικό το ότι δεν χάσαμε ποτέ τον έλεγχο του παιχνιδιού, ούτε με έντεκα, ούτε με δέκα. Δεν χάσαμε τον έλεγχο και την συγκέντρωση με το αποτέλεσμα που δεν ήταν ευνοϊκό στο πρώτο ματς. Έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε παίκτη παραπάνω και ίσως αυτό μερικές φορές μειώνει την συγκέντρωση και χαλαρώνουν. Οπότε είμαι ικανοποιημένος με την συγκέντρωση των παικτών μου».

Θα μας εξηγήσετε τους λόγους που έπαιξε ο Κολοβέτσιος και όχι ο Βράνιες σε ρόλο δεξιού μπακ;

«Είναι κάποια απόφαση, που έχεις κάποιους λόγους. Δεν θα εξηγήσω το γιατί. Το βασικό είναι πως και οι δυο μπορούν να βοηθήσουν. Αν το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, τότε... θα είχα τρελαθεί».

Η ΑΕΚ πριν αναλάβετε είχε πέντε ισοπαλίες εντός έδρας. Τώρα έχει έξι σερί νίκες. Τι κάνει η ομάδα διαφορετικά; Ποιο είναι το μυστικό;

«Είναι η δουλειά καθαρά των ποδοσφαιριστών. Δεν είμαι εγώ που μπορώ να πάρω όλη την δόξα. Είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που φέρνουν τα αποτελέσματα. Εγώ μπορώ να τους δείξω κάποιον δρόμο. Αλλά είναι η δική τους δουλειά που βγαίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags