Facebook Pixel Το... φωνάζει ο Σλούκας: "Θέλουμε τη 2η θέση, παλέψαμε μέσα στην κόλαση"
Μπάσκετ
| 2024-03-29 23:55:00

Το... φωνάζει ο Σλούκας: "Θέλουμε τη 2η θέση, παλέψαμε μέσα στην κόλαση" - Ατάκα για Ναν

Sportdog Team

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν από τους πολύ βασικούς πρωταγωνιστές της νίκης των Πρασίνων στη Μπολόνια και στις δηλώσεις του έκανε γνωστή τη... δίψα της ομάδας για τη δεύτερη θέση.

Κώστας Σλούκας: Μπορεί ο Κέντρικ Ναν να χάρισε στο φινάλε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στην έδρα της Βίρτους, όμως ο Έλληνας γκαρντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Πρασίνων και στις δηλώσεις του σημείωσε πως υπάρχει δίψα στο Τριφύλλι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

"Κι οι δύο ομάδες ήταν εκπληκτικές. Η Βίρτους είναι μια εξαιρετική ομάδα, παλεύει κι εκείνη πάντα τα παιχνίδια της, Στο τέλος πετύχαμε μεγάλα σουτ. Ένα εκπληκτικό ματς από τον Ναν που έβαλε το καλάθι και χάρισε τη νίκη.

Θέλουμε τη δεύτερη θέση, παλέψαμε μέσα στην κόλαση. Θα παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα πανηγυρίσουμε αυτή τη νίκη, όμως την επόμενη εβδομάδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε ένα άλλο παιχνίδι", είπε ο Κώστας Σλούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συμφωνία Μαρινάκη-Φρέιτας αλλάζει το πλάνο του Ολυμπιακού - "Υποχρεωτική" πώληση 50 εκατ. στην Αγγλία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags