Facebook Pixel «Σας το υπογράφω, δεν χάνουμε με Ολυμπιακό»!
| 2014-09-30 16:32:00

«Σας το υπογράφω, δεν χάνουμε με Ολυμπιακό»!

«Σας το υπογράφω, δεν χάνουμε με Ολυμπιακό»!

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να φύγει ηττημένος από το Γ. Καραϊσκάκης στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ.

Μιλώντας στην «Μetrosport» ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε και για το μυστικό του φετινού ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι στον αγωνιστικό χώρο ο Δικέφαλος σε κάθε ματς λειτουργεί ως ομάδα και δε βασίζεται στις μονάδες.

Πρώτα απ’ όλα πώς εισπράττεις το ότι είσαι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με το νέο γκολ που σημείωσες την Κυριακή;
«Σαφώς και είμαι χαρούμενος και είναι σημαντικό για εμένα. Αλλά θέλω να σημειώσω ότι αυτό είναι έργο της ομάδας και όχι δικό μου».

Ο ΠΑΟΚ δεν φτάνει σε αγχωτικές νίκες και σκοράρει συνεχώς.
« Είναι σημαντικό ότι παραμένουμε συγκεντρωμένοι από ματς σε ματς και σκοράρουμε συνεχώς. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι σημαντικό ότι «καθαρίζουμε» τον αγώνα από το πρώτο μέρος γιατί στο δεύτερο μπορούμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων ενόψει των συνεχόμενων και δύσκολων αγώνων».

Αυτή η νίκη σας έδωσε την ευκαιρία να μείνετε πρώτοι στη βαθμολογία. Στην άκρη του μυαλού σου έχεις την σκέψη ή την ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου;
«Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ σας είπα ότι εμείς θα παλέψουμε για τον τίτλο και αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Θα παλέψουμε για αυτό όπως παλεύουμε και για μια καλή πορεία στο Europa League. Εμείς έχουμε μπροστά μας πλέον δυο σημαντικά παιχνίδια και το ζητούμενο είναι να μην χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο».

Έχει μυστικό επιτυχίας αυτή η ομάδα;
«Δεν υπάρχει μυστικό. Απλά λειτουργούμε ως ομάδα. Πιέζουμε ως ομάδα, κάνουμε επιθέσεις ως ομάδα, αμυνόμαστε ως ομάδα. Κανείς δεν παίζει για τον εαυτό του. Όλοι παίζουν για την ομάδα και δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε ματς. Δουλεύουμε πολύ καλά και γι’ αυτό άλλωστε σε κάθε ματς πετυχαίνουμε τρια και τέσσερα γκολ.»

Οι νίκες έρχονται εύκολα και οι περισσότερες από το πρώτο μέρος. Πόσο σημαντικό είναι αυτό δεδομένο ότι έχετε συνεχόμενα ματς;
«Εμείς σκοράρουμε γρήγορα σε κάθε ματς και αυτό είναι σημαντικό γιατί έχουμε πολλά και συνεχόμενα ματς και είναι καλό να «τελειώνουμε» γρήγορα τα ματς για να διαχειριζόμαστε και τις δυνάμεις μας. Ο ΠΑΟΚ είναι «on fire» και σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες».

Υπάρχει πρώτα το ματς με την Γκινγκάμπ και μετά ακολουθεί αυτό με τον Ολυμπιακό.
«Προηγείται το ευρωπαϊκό που είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να φτάσουμε μακριά στο Εuropa. Αλλά μπορώ να σας πω με κάθε βεβαιότητα ότι την Κυριακή δε θα χάσουμε. Το υπογράφω με τα δυο χέρια αυτό. Εμείς δε θα χάσουμε στο Γ. Καραϊσκάκης. Γιατί έχω δει και τον Ολυμπιακό και βλέπω και εμάς. Σας το υπογράφω. Δε θα χάσουμε εκεί μέσα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό».

* Η συνέντευξη του Μακ δόθηκε την Κυριακή το βράδυ, ενώ χθες ο Γιάννης Ανδριανός γνωστοποίησε την αναβολή των πρωταθλημάτων για τις 5 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags