Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώτα τους τα «έψαλλε» και μετά group therapy...
| 2017-10-26 07:01:00

Πρώτα τους τα «έψαλλε» και μετά group therapy...

Sportdog Team
Πρώτα τους τα «έψαλλε» και μετά group therapy...

Tι έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την αρχική κατσάδα έπειτα από την ήττα από τον Ατρόμητο;

Ο Ισπανός τα είχε με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, καθώς θεωρούσε ότι δεν ήταν όσο συγκεντρωμένοι χρειαζόταν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα απώλεια βαθμών.

Μάλιστα, είχε διαφωνήσει με την προσπάθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου να... περάσει τα πράγματα στην επόμενη μέρα, συνεχίζοντας την σε υψηλούς τόνους ανάλυσή του για το παιχνίδι.

Ωστόσο, περίπου 15 λεπτά αργότερα μπήκε για δεύτερη φορά στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, κάνοντας μια αρκετά πιο ήπια ομιλία στους παίκτες του. Κάποιες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, ο Μανόλο Χιμένεθ συγκέντρωσε στα Σπάτα μόνο τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς της Δευτέρας και έγινε ένα μικρό... group therapy, με στόχο να αναλυθούν ήρεμα τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας και όλοι μαζί να κοιτάξουν τη συνέχεια.

Το λόγο πήραν και ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένοι, που είπαν τις δικές τους απόψεις, με τον προπονητή να προσπαθεί να περάσει σε όλους μήνυμα ενότητας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «είμαστε όλοι εδώ μια μεγάλη οικογένεια και σαν οικογένεια θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε όλα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags