Facebook Pixel Τρελό "καψώνι" Μήτρογλου σε Μανωλά!
| 2014-02-12 12:15:00

Τρελό "καψώνι" Μήτρογλου σε Μανωλά!

Τρελό "καψώνι" Μήτρογλου σε Μανωλά!

Πώς και γιατί την "έσκασε" ο Μήτρογλου στον Μανωλά και τι θα γινόταν αν ο Ολυμπιακός έλεγε "όχι" στα εκατομμύρια της Φούλαμ; Ο σκύλος αποκαλύπτει! 

Λίγες μέρες πριν το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Νάπολι κατέθεσε στον Ολυμπιακό αστρονομική πρόταση, για την αγορά του Κώστα Μανωλά.

Η ιταλική ομάδα πρόσφερε, όπως έγινε ανεπίσημα γνωστό, 9 εκατομμύρια στους πρωταθλητές για τον διεθνή στόπερ, αλλά η ελληνική ομάδα είπε -χωρίς πολλές σκέψεις- ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι". Γιατί; 

Μπορεί τα χρήματα να ήταν πάρα πολλά, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορούσε (για ευνόητους λόγους) να πουλήσει, μετά τον Κώστα Μήτρογλου, και τον βασικό του αμυντικό, με έναν πακτωλό εκατομμυρίων.

Στην πιάτσα των μάνατζερ, πάντως, θεωρούν 100% σίγουρο ότι, αν δεν είχε προκύψει η τρελή πρόταση της Φούλαμ, ο Κώστας Μανωλάς θα έπαιζε τώρα μπάλα στο Καμπιονάτο. Ο Ολυμπιακός θα είχε αποδεχθεί με κλειστά μάτια τα 9 εκατομμύρια της Νάπολι και ο διεθνής αμυντικός θα είχε κάνει ήδη το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Η μεταγραφή του Μήτρογλου, όμως, προηγήθηκε και -κακά τα ψέμματα- έβαλε (προσωρινό) "φρένο" στα όνειρα του Μανωλά. Ο νεαρός στόπερ δεν έκανε τη σπουδαία μεταγραφή χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι στεναχωρήθηκε κιόλας. Ξέρει ότι, αργά ή γρήγορα, θα έχει ξανά την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του σε κάποιον κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης.

Ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό απλά τον πρόλαβε και έφυγε πρώτος για το εξωτερικό αφήνοντάς τον στην αναμονή για λίγο καιρό. Γιατί στον Ολυμπιακό ήδη δέχονται ανεπίσημες κρούσεις για τον Μανωλά. Πολλές ομάδες ρωτάνε για τον μικρό και στον Ολυμπιακό έχουν ορίσει την τιμή του, από τώρα για το καλοκαίρι, στα 10 μύρια και άνω! Τόσο κοστολογούν στον Πειραιά τον Μανωλά και περιμένουν τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ που μπορεί να απογειώσουν την αξία του και, γιατί όχι, να τη φτάσουν στα επίπεδα που πουλήθηκε ο Μήτρογλου.

Μικρό "καψώνι" μπορούμε να πούμε ότι ήταν για τον Μανωλά η προτεραιότητα που δόθηκε στην παραχώρηση του Μήτρογλου που μπορεί, πάντως, να του βγει και σε καλό, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν φυσικά διακριθεί με τη φανέλα της Εθνικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags