Facebook Pixel Αστέρας στην... Παρα-νοια!
| 2014-09-18 21:50:00

Αστέρας στην... Παρα-νοια!

Αστέρας στην... Παρα-νοια!

Τα έσπασε όλα ο Αστέρας στην Πόλη! Έχανε απ'την Μπεσίκτας 1-0 μέχρι το 88', ο Πάρα όμως με γκολάρα ισοφάρισε και έδωσε στην ελληνική ομάδα τον πρώτο της βαθμό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ισόπαλος 1-1 αναδείχτηκε στην Κωνσταντινούπολη με την Μπεσίκτας ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο του ματς σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Η ομάδα της Αρκαδίας έκανε φοβερό ματς, είχε ευκαιρίες, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33' με γκολ του Τέρε. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη όμως, έτρεξαν, πίεσαν και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν στο 88' όταν ο Πάρα με γκολάρα έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας και έκανε όλους τους Έλληνες να... Παρα-νοήσουν με αυτή τον σύλλογο.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Ατατούρκ με τον Κοσίτσκι κάτω απ'τα δοκάρια, στα δεξιά της άμυνας έπαιξε ο Λούι δεξιά, αριστερά ο Παντελιάδης αριστερά και οι Σανκαρέ και Γκόιαν στα στόπερ. Ζησόπουλος και Ουσέρο αποτέλεσαν το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, με τον Ρόλε να παίζει μπροστά τους ως επιτελικός. Ο Μπαντιμπανγκά αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα, ο Μάσα στην αριστερή και ο Μπαράλες ήταν μόνος στην επίθεση, συμπληρώνοντας το 4-2-3-1 του Στάικου Βεργέτη.

Βάλτο ρε Ζησόπουλε

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν πολύ δύσκολα για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού οι Τούρκοι πίεζαν πάρα πολύ και ήταν μονίμως απειλητικοί. Στο 8' έγινε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Οζιακούπ, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε έξω απ'την τελική γραμμή και οι Έλληνες αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινά σουτ απ'το 17' και μετά όμως η ελληνική ομάδα άρχιζε να ξεθαρρεύει. Μάλιστα στο 26' βρέθηκε μία ανάσα απ'το να ανοίξει στο σκορ! Ο Ζησόπουλος έκανε καταπληκτική ενέργεια, έτρεξε μία κούρσα 30 μέτρων βγήκε μπροστά στην περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά απ'το δεξί δοκάρι.

Άπιαστο...

Οι Τούρκοι όμως ήταν πιο ουσιαστικοί και στο 33' πέτυχαν το 1-0 με σουτ του Τέρε. Ο Αστέρας θα μπορούσε στην κεφαλιά του Μπαράλες στο 39' να είχε φέρει το ματς στα ίσια πριν πάει στα αποδυτήρια, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί του.

Ναι μωρή αρρώστεια...

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε με διάθεση να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και να κάνει την ισοφάριση. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έτρεξαν προσπάθησα, έβγαλαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Όλα αυτά μέχρι το 88' όπου ήρθαν τα πάνω κάτω. Ύστερα από αντεπίθεση, ο Ρόλε έβγαλε απίστευτη μπαλιά στον Πάρα, ο οποίος έπιασε με τη μία το σουτ και άφησε τον Τόλγκα άγαλμα για το 1-1! Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Αστέρα να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου Παρτιζάν και Τότεναμ ήρθαν εξίσου ισόπαλες, κάτι που ευνοεί φυσικά την ελληνική ομάδα.

Μπράβο στον Αστέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags