Facebook Pixel Αποκάλυψη SportDog: Τελειώνουν Τούντορ - Άρνεσεν!
| 2016-01-06 23:15:00

Αποκάλυψη SportDog: Τελειώνουν Τούντορ - Άρνεσεν!

Αποκάλυψη SportDog: Τελειώνουν Τούντορ - Άρνεσεν!

Η ντροπιαστική ήττα του ΠΑΟΚ από την Καλλονή για το Κύπελλο αναμένεται να επισπεύσει το (προαποφασισμένο) διαζύγιο με τον κόουτς. Δεν τη γλιτώνει ούτε ο τεχνικός διευθυντής!
 

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα-σοκ από την Καλλονή για το Κύπελλο (2-1).

Το αναπάντεχο αποτέλεσμα για τον Δικέφαλο είναι μία ιδανική αφορμή για να τεθεί πλέον ξεκάθαρο θέμα αμφισβήτησης του Τούντορ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι σε δύσκολη θέση εδώ και πολύ καιρό.

Ο Κροάτης έχει μπει στο στόχαστρο του Σαββίδη από τις πρώτες γκέλες του ΠΑΟΚ, ωστόσο κάποια καλά αποτελέσματα πριν τις γιορτές έδωσαν το φιλί της ζωής στον νεαρό τεχνικό.

Ωστόσο, μετά το σημερινό κάζο θεωρείται δεδομένο ότι θα συζητηθεί ξανά το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Κροάτη, με τις πιθανότητες διαζυγίου να είναι πάρα πολλές.

Από τις 17 Δεκεμβρίου ο SportDog σάς έχει αποκαλύψει το σχέδιο ριζικής αναδιάρθρωσης του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ, το οποίο προέβλεπε τις σταδιακές αντικαταστάσεις των Αγγελίδη, Άρνεσεν και Τούντορ.

Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε πολύ γρήγορα με τον Δανό να χάνει το απόλυτο κουμάντο που κατείχε στις μεταγραφές και τον Βεζυρτζή να αναλαμβάνει ανάλογες αρμοδιότητες.

Στις 23 Δεκεμβρίου σάς ενημερώσαμε ότι μετά την αποπομπή του Αγγελίδη και τον παραγκωνισμό του Άρνεσεν, ακολουθεί Τούντορ.

Πλέον, η δεύτερη επιβεβαίωση για το μέλλον του Κροάτη στον Δικέφαλο είναι θέμα χρόνου, ενώ δεν αποκλείεται η μπάλα να πάρει και τον Δανό, ο οποίος ήταν αυτός που εισηγήθηκε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αν και ο Σαββίδης είχε σοβαρές ενστάσεις αφού επρόκειτο για έναν εντελώς άπειρο τεχνικό.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags