Facebook Pixel Ποιον Αμπέντ; Αυτούς κοιτάει από Ελλάδα η Πόρτο!
| 2016-03-17 00:30:00

Ποιον Αμπέντ; Αυτούς κοιτάει από Ελλάδα η Πόρτο!

Ποιον Αμπέντ; Αυτούς κοιτάει από Ελλάδα η Πόρτο!

Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στους "δράκους" και τον Αλγερινό του Παναθηναϊκού; Ποιους πρωτοκλασάτους παίκτες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τσεκάρουν; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Έντονη φημολογία υπήρξε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Αμπέντ. Η πληροφορία δημοσιεύτηκε αρχικά σε λογαριασμό στο Twitter, έγινε retweet σε πορτογαλικά-αλγερινά ΜΜΕ, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε, ή διαψεύστηκε ποτέ από τους Δράκους.

Στη συνέχεια, η "O-Jogo" ανέδειξε το θέμα, στηριζόμενη σε ελληνο-αλγερινές πηγές, αναφέροντας πως άνθρωπος της Πόρτο τον παρακολούθησε να αγωνίζεται κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η στήλη "SportDog Penalty" έψαξε το θέμα και ρώτησε στην πορτογαλική πιάτσα των agent για το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον άσο του Παναθηναϊκού. Αυτό δεν αποκλείστηκε, ωστόσο η νέα είδηση που βγήκε είναι ότι η Πόρτο παρακολουθεί κι άλλους παίκτες από τη Σούπερ Λιγκ!

Πρόκεται για τον Σιμόες της ΑΕΚ και τον Μακ του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κάνουν σούπερ σεζόν και φέρονται να έχουν μπει για τα καλά στο μάτι των Πορτογάλων. 

Θυμίζουμε, πάντως, ότι για τον πρώτο ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έχει την Πέμπτη ραντεβού με τον μάνατζέρ του, ώστε να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα, ενώ για τον Σλοβάκο του ΠΑΟΚ, υπάρχει η δεδομένη πρόθεσή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Ελλάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA:

Τι αποφάσισε ο Κοντονής για το Κύπελλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags