Facebook Pixel Tρελάθηκε ο Ιβάν με την κούπα – Σκάνε μεταγραφάρες στον ΠΑΟΚ - Εκεί παίρνει ο Ιβιτς άσους εκατομμυρίων!
| 2017-05-08 13:30:00

Tρελάθηκε ο Ιβάν με την κούπα – Σκάνε μεταγραφάρες στον ΠΑΟΚ - Εκεί παίρνει ο Ιβιτς άσους εκατομμυρίων!

Tρελάθηκε ο Ιβάν με την κούπα – Σκάνε μεταγραφάρες στον ΠΑΟΚ - Εκεί παίρνει ο Ιβιτς άσους εκατομμυρίων!

Δεν κρατιέται το αφεντικό! Γιατί πετάει στα σύννεφα, ποια η εντολή του και πώς η ομάδα θα αλλάξει επίπεδο; – Διαβάστε όλες τις απαντήσεις στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportdog!

Τις καλύτερες ημέρες του στον ΠΑΟΚ από τον Αύγουστο του 2012, όταν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Δικεφάλου του Βορρά, περνάει ο Ιβάν Σαββίδης. Όπου κι αν …σταθεί γνωρίζει την αποθέωση, οι "ασπρόμαυροι" επέστρεψαν στους τίτλους μετά από 14 χρόνια και στο τέλος της χρονιάς δε χρειάζεται , για πρώτη φορά, να ψάξει νέο προπονητή ή νέο τεχνικό διευθυντή!

Με την κατάκτηση του Κυπέλλου και την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο της Super League, ο Λούμπος Μίχελ και ο Βλάνταν Ίβιτς ισχυροποίησαν τη θέση τους και κέρδισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ έδωσε το "ελεύθερο" στον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή και στον Σέρβο προπονητή να κάνουν αυτό το καλοκαίρι τις κινήσεις που χρειάζονται προκειμένου το ρόστερ να δυναμώσει ακόμη περισσότερο, χωρίς να σκεφτούν τα χρήματα που θα χρειαστούν εάν οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην Τούμπα δώσουν στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από 33 χρόνια.

Ο Μίχελ έδωσε, πάντως, ένα στίγμα των σχεδίων του αμέσως μετά τον τελικό με την ΑΕΚ, με τον Σκύλο να σας ενημερώνει πως ο πρώην διεθνής διαιτητής, ύστερα από πολλές διαβουλεύσεις με τον Βλάνταν Ίβιτς, κινείται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού χαφ και ενός γρήγορου επιθετικού, ενώ στο πλάνο υπάρχει και η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός στόπερ.

Αυτό που μπορεί πάντως να κάνει περισσότερο αισιόδοξους από ποτέ τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά, είναι πως για πρώτη φορά από την ημέρα που ο Ιβάν Σαββίδης έγινε το αφεντικό του ΠΑΟΚ, υπάρχει η …μαγιά για μία ακόμα καλύτερη ομάδα από ότι η φετινή και δεν θα χρειαστεί να αποχωρήσει το… μισό ρόστερ και να έρθουν 8-9 καινούργιοι ποδοσφαιριστές, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags