Facebook Pixel Ξεκίνησε θεραπεία ο Πρίγιοβιτς, νέο πρόβλημα με βασικό στον ΠΑΟΚ!
| 2017-03-17 20:45:00

Ξεκίνησε θεραπεία ο Πρίγιοβιτς, νέο πρόβλημα με βασικό στον ΠΑΟΚ!

Ξεκίνησε θεραπεία ο Πρίγιοβιτς, νέο πρόβλημα με βασικό στον ΠΑΟΚ!

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Βλάνταν Ίβιτς στoν Δικέφαλο!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ξεκίνησε την αποθεραπεία του μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε, όμως ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τον Αμρ Ουάρντα να αποχωρεί από τη σημερινή προπόνηση εξαιτίας ενός χτυπήματος στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτικμηθεί αύριο.

Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν να μην έχει κάτι σοβαρό Αιγύπτιος αφού σε συνδυασμό με την απουσία του Τζάλμα Κάμπος, θα λιγοστέψουν πολύ οι διαθέσιμες λύσεις στις θέσεις των μεσοεπιθετικών.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:

«Δύο μέρες πριν τον αγώνα της Τούμπας κόντρα στον Πανιώνιο και ο Βλάνταν Ίβιτς επικέντρωσε την προσοχή του στον τομέα της τακτικής.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο, οι ασκήσεις αφορούσαν την συνολική τακτική συμπεριφορά της ομάδας εν όψει της συνέχειας και ειδικότερα της αναμέτρησης της Κυριακής (19.03). Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης είχε να κάνει με την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε κι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που ξεκίνησε θεραπείες στον τραυματισμένο του ώμο. Ο Στέλιος Μαλεζάς που έχει κάκωση ποδοκνημικής άρχισε τρέξιμο στο γήπεδο και συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως κι ο Τζάλμα Κάμπος .

Το νέο όνομα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Αμρ Ουάρντα , ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο κι αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις.  Η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (18.03) που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 15:00».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags