Facebook Pixel Νικοπολίδης μέχρι το καλοκαίρι;
| 2013-01-20 11:46:00

Νικοπολίδης μέχρι το καλοκαίρι;

Νικοπολίδης μέχρι το καλοκαίρι;

Μπορεί οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με Ισπανούς τεχνικούς για τον διάδοχο του Ζαρντίμ, ωστόσο υπάρχει "σενάριο" που θέλει τον Νικοπολίδη στον πάγκο ως το καλοκαίρι.

Tη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει προπονητή από την Ισπανία κι έχει μιλήσει με κάποιους Ισπανούς τεχνικούς για τον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, υπάρχει κι ένα «σενάριο» που θέλει τον Αντώνη Νικοπολίδη (που θα καθίσει στο ματς με τον ΠΑΣ στον πάγκο των πρωταθλητών) να αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντα με βάση τη συγκεκριμένη πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας μετά τα μεσάνυχτα, στον Ολυμπιακό σκέφτονται το ενδεχόμενο να μείνει ο Νικοπολίδης πρώτος προπονητής στους «ερυθρόλευκους» μέχρι να τελειώσει (τουλάχιστον) η φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες, άλλωστε, έχουν εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου καθώς η διαφορά με τον ΠΑΟΚ θα πάει στους 13 πόντους αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον ΠΑΣ στο Φάληρο κι επί της ουσίας κανείς δεν μπορεί ν' απειλήσει την ομάδα του Πειραιά στη συνέχεια της Σούπερ Λίγκας.

Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, από τη διοίκηση έχουν μιλήσει στον Νικοπολίδη για τη συγκεκριμένη προοπτική και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν έχει αντίρρηση να αναλάβει τις τύχες των πειραιωτών από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags